Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

Aften med Claus Dalby

Claus Dalby vil fortælle om "Små haver. Store drømme" i et inspirerende foredrag med masser af billeder.

Info

Hvornår 
02. marts 2022
19:00 - 21:30
Pris 
250 kr.
Medlemspris 
150 kr.
Afdeling/kreds 
Måbjerg

Den 2. marts 2022 er det lykkedes Haveselskabet Måbjerg Kreds at få Claus Dalby til at komme og fortælle om "Små haver. Store drømme".

Der vil være masser af skønne billeder, som Claus har taget på sin færd rundt i landets haver. Og så vil han naturligvis kommentere på billederne.

Claus er en utrolig vidende og inspirerende foredragsholder. Om foredraget siger han:

"Det er en kendt sag, at nutidens haver er mindre end før i tiden, men det betyder ikke, at der ikke er mulighed for at indrette sig med planter og lave hyggelige grønne oaser. Tværtimod er det nemmere at skabe stemning i et intimt rum. I mit foredrag præsenterer jeg en række haver, der alle har det til fælles, at de er under 400 kvadratmeter, og i mange tilfælde noget mindre. Der er eksempler fra rækkehushaver, byhaver, parcelhushaver og kolonihaver. Jeg viser, hvordan haverne er indrettet, og der er mange gode råd og tips til dem, der kun har en begrænset grund til rådighed."

I løbet af aftenen vil der være en forfriskning.

Claus glæder sig rigtig meget til at komme tilbage til Holstebro, hvor han har boet en del år, og dele ud af sin viden.

Billetter tildeles efter "først-til-mølle"princippet, så de, der bestiller billet først, kommer til at sidde forrest i salen.

Er du ikke medlem af Haveselskabet Måbjerg Kreds, bedes du medbringe dit medlemskort, hvis du er medlem af Haveselskabet.

Billetter kan reserveres nu ved at overføre beløbet til Måbjerg Kreds´konto i Vestjysk Bank 76081776940. Husk at skrive dit navn på overførslen. Du kan også betale via mobilpay på vores nye nummer, som er 1581NA.

BILLETTER ER FØRST BESTILT, NÅR DE ER BETALT.

 

 

 

Adresse 
Kirkestræde 13
Holstebro Bibliotek, Bibliotekssalen
7500 Holstebro
Kontaktperson 
Annette Skytte
30193633
Tilmeldingsfrist 
23. februar 2022
Antal deltagere 
191
Tilmeld dig her