Gå til hovedindhold
Arrangement - Udflugter og havebesøg

Aftentur til Thy

Bustur til Thy med besøg i to spændende haver og afsluttende med en lækker grillmenu.

Info

Hvornår 
9. august 201816:30 til 23:00
Pris 
425 kr.
Medlemspris 
350 kr.
Afdeling/kreds 
Struer

Efter en fantastisk heldagstur sidste år til Østjylland, har vi i 2018 valgt en aftentur til det nordlige Thy – tæt på nationalparken.

Vi besøger først Anne-Grethe Damsgaard, Hanstholmvej 61 i Tved – midt imellem Thisted og Hanstholm. Hendes ”skovhave” ligger tæt på Nationalpark Thy og med Tved Plantage som nærmeste nabo. Her får vi svaret på, om roser virkelig kan gro i den til tider barske natur i Thy.   Der er mere end 100 forskellige roser i haven og mange af dem er i blomst i starten af august.

Efter besøget i Tved, kører vi til Stagstrup syd for Thisted. Her besøger vi Gunda og Kalle og deres fantastiske have med tusindvis af planter på adressen Engkærbro 4. Haven er opdelt i flere rum, med skovbund og surbund som det grundlæggende. Her er desuden mange spændende træer, som sørger for læ og for den rette mængde lys og skygge til de ofte sarte vækster i bunden. I haven findes en stor samling af Pæoner og også Agaphantus, som blomstrer i august.

Kalle har ved flere lejligheder holdt spændende foredrag i Struer Havekreds og han og Gunda er hvert år at finde på vores ”Plantemarked på Gimsinghoved”.

Vi tænder grillen, og ved 20-tiden serverer vi en lækker grill-menu med mørbrad, salat og brød, samt vin til måltidet.

Vi forventer at være i Struer senest kl. 23.

For at vores kasserer ikke skal have ansvaret for de mange kontanter under turen, bedes beløbet indbetalt til Sparekassen Vendsyssel konto 9070 4480305901 senest 30. juni.

Adresse 
Park Alle 4
Struer Energi Park
7600 Struer
Kontaktperson 
Allan Pedersen
40275295
Tilmeldingsfrist 
30. juni 2018

Bliv medlem af Haveselskabet

For kun 345 kr. får du 5 numre af Danmarks bedste havemagasin HAVEN, gratis rådgivning og mange andre medlemsfordele.