Gå til hovedindhold
Arrangement - Udflugter og havebesøg

Aftentur tulipaner & plantesk

Kør-selv tur til tulipanmarkerne v Gram + have og planteskole besøg på hjemvejen

Info

Hvornår 
29. april 2020
18:30 - 21:30
Pris 
40
Medlemspris 
20
Afdeling/kreds 
Esbjerg

Vi planlægger en kør-selv tur til Fole ved Gram hvor tulipanmarkerne står i fuldt flor, et syn som vi ellers skal til Holland for at se.

Damgårds Tulipaner, har i næsten 20 år produceret tusinde af tulipaner på marker nær Gram. De smukke blomster vil for manges vedkommende blive brugt til den årlige "Tulipanfesten" i Ribe.
I produktionen er det løgene, der er det primære, blomsterne er en ekstra gevinst. Løgene bliver solgt til gartnere, som driver dem frem i drivhus og solgt som buketter. Løgene kan købes første weekend i oktober fra gården. De farverige marker er lidt af en lokal turistattraktion, som mange stopper op og nyder.

Der er bænksæt i Fole, så det er muligt at tage aftenmaden med ellers kan vi bare nyde synet – måske der ikke er bænk pladser til os alle J

Derefter kører vi til Spandet, hvor vi ser Betty Jensens have og planteskole. Hun bor på Hølleskovvej 11, Spandet, 6760 Ribe.
Hendes have er alsidig, hvor der næste hele tiden er noget i blomst. Haven består af flere haverum, Der er bl.a. mange hostraer, rhododendron, trillium, primula, som vi kan håbe er i blomst. Derud over har hun rigtig mange stauder, der vil selvfølgelig også være noget som ikke blomster så tidlig, men I er altid velkommen til at komme igen.
Betty har en planteskole, som hun selvfølgelig åbner denne aften også.

Vi kan også nyde vores kaffe kurv her.

Adresse 
Damgårds tulipanmark
Folevej 12
6510 Gram
Kontaktperson 
Anitha
50871787

Tilmelding ikke nødvendig