Gå til hovedindhold
Arrangement - Udflugter og havebesøg

Bangsbo Botaniske Have (Kør-Selv)

Kom og oplev hvordan 2 mil kr. bliver omsat til stor glæde for Danmarks vilde planter, insekter og alle os naturelskere

Info

Hvornår 
15. september 2021
18:30 - 21:00
Pris 
50
Medlemspris 
50
Afdeling/kreds 
Sindal og omegn

Når man træder ind i Bangsbo Botaniske Haves overflod af dufte og farver, er det ikke svært at drømme sig tilbage til Bangsbos storhedstid, hvor gartneren udførte sit arbejde iført jakkesæt og høj hat.

Haven er på 8 ha. og beliggende ved den gamle herregård Bangsbo. Gården, der nu er en del af Nordjyllands Kystmuseum, er beliggende i den sydlige udkant af Frederikshavn omgivet af skov og Bangsbo å i et meget spændende landskab formet af istiden.

Haven er under evig forandring og med donationen på 2 millioner kroner fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal, er arbejdet med anlæggelse af et område for Danmarks vilde planter nu for alvor ved at tage form.
Danmarks vilde planter – Bangsbo Botaniske Have

Haven har som mange sikkert ved, dannet ramme om den årligt tilbagevendende Blomsterfestival og har derfor ofte været besøgt af haveentusiaster fra nær og fjern. Vi er mange, der har haft stor fornøjelse af at følge havens udvikling gennem årene og set tilblivelsen af både Søer, kanaler, verdens største spaltebed, skovbundsbede, klippevæg og de mange flotte plantesamlinger.
Bangsbo Botaniske Have – Oplev naturen i Frederikshavn

Nu hvor haven endnu engang udvides, har vi arrangeret Rundvisning med Næstformand Herluf Johansen fra Bangsbo Botaniske Haves bestyrelse, der med sin begejstring, sit engagement og sine fortræffelige fortælleevner vil berette om tilblivelsen af dette seneste tiltag, hvor Danmarks vilde planter officielt bliver en del af den botaniske samling i Bangsbo. 

Vi håber derfor at se rigtig mange haveinteresserede til denne

kør-selv tur den 15/9 kl. 18:30, hvor vi mødes ved Gartnerhuset i Bangsbo Botaniske Have, Dronning Margrethesvej 3, 9900 Frederikshavn.

I forbindelse med rundvisningen vil der blive serveret kaffe og the i de hyggelige omgivelser.

Hvis ikke du vil gå glip af denne fantastiske rundvisning i en af områdets mest storslåede haveanlæg, skal du skynde at tilmelde dig enten via siden her, eller ved at kontakte vores formand Preben Nielsen.

Husk også at familie og venner er velkommen denne aften. Pris pr. deltager inkl. rundvisning samt kaffe/the er kr. 50,-

Vi ses til en inspirerende kør-selv tur til den smukke Bangsbo Botansike have.

Mange havehilsner
Sindal og Omegn Havekreds.
Om de botaniske samlinger – Bangsbo Botaniske Have

 

Adresse 
Dronning Margrethes vej 3
9900 Frederikshavn
Kontaktperson 
Preben Nielsen
51 36 98 13
Tilmeldingsfrist 
12. september 2021
Tilmeld dig her