Gå til hovedindhold
Arrangement - Kurser og workshops

Beskæring af frugttræer

Lørdag den 16. Oktober 2021 fra kl. 10.00-13.00 afholdes der beskæring af frugttræer/idémøde på Landsskuepladsen.

Info

Hvornår 
16. oktober 2021
10:00 - 13:00
Pris 
0
Medlemspris 
0
Afdeling/kreds 
Herning

Herning Havekreds og Landsskuet vil gerne invitere alle interesserede til en demonstration i beskæring af frugttræer. beskæringen foretages af Mads Vad Kirkegårdsom er anlægsgartner og træplejer og driver Midtjysk træpleje og Anlægsgartneri i Them. han vil vise, hvordan man f.eks. beskære frugttræer som aldrig er blevet beskåret, samt give gode råd omkring almindelig pleje af frugttræer. 

Vi begynder med kaffe og brød, hvorefter vi vil invitere alle til en uformel snak om hvilken muligheder der er for et samarbejde på Landsskuepladsen mellem alle natur og haveinteresserede. 

Vi håber at de grønne områder på sigt kan danne rammen om et fællesskab, hvor vi mødes og udveksler ideer og erfaring, laver planteforsøg, etablerer små temahaver, workshops og plantemarked. At vi sammen formidler grønne ideer til hinanden. Landsskuet kan bridrage med forskellige maskinekraft til gravning, etablering beskæring m.m. Vi håber at mange har lyst til at være med til at etablere et område på Landsskuepladsen som kan være til stadig inspiration og præsentere et vildere og blomstrende Landsskue i 2022, og danne rammen om Herning Havekreds jubilæumsarrangement i samme år, men ikke mindst være til glæde og udnyttelse året rundt.

ALLE ER VELKOMMEN.

Adresse 
Karl Zartows vej 7, port 13
7400 Herning
Kontaktperson 
Annelise Ottesen
29931632

Tilmelding ikke nødvendig