Gå til hovedindhold
Arrangement - Udflugter og havebesøg

BESØG HOS ZINKBAKKEN i Låsby

Zinkbakken producerer bl.a. zinkbakker - drivhushylder - højbede - bålfade - plantekasser - staude holder

Info

Hvornår 
23. september 2020
19:00 - 21:00
Pris 
0
Medlemspris 
0
Afdeling/kreds 
Aarhus

Ideen til Zinkbakken opstod en dag, hvor Morten Lind var ude og løbe en tur i nærområdet. Han løb igennem et nærliggende industrikvarter, hvor han så nogle zinkbakker ligge ved siden af en bygning. Han manglede et par bakker til undervanding af planter i hans eget drivhus og tænkte, at de da sagtens kunne bruges. Morten besluttede sig derfor for at købe ti zinkbakker af producenten.
Det var nok i overkanten, for der var ikke plads nok i drivhuset og derfor blev 5 af bakkerne sat til slag på DBA. De var solgt dagen efter, og så kunne man jo lige så godt købe nogle flere og sælge dem også. I dag arbejder de sammen om udvikling og salg af produkter til private og erhverv.
Som tiden gik, udviklede sortimentet sig med flere og flere haveartikler. Det er alt lige fra regnmålere til højbede og plantekummer. Udviklingen er drevet af kundernes efterspørgsel og kundernes ideer til forbedrede produkter.

Grunden til at vi er, hvor vi er i dag, er fordi vi har et stort fokus på at få så meget som muligt produceret her i huset, og derefter ved leverandører i lokalområdet. Dette giver os nogle produkter, vi virkelig kan stå inde for. Det gør også at vi er meget fleksible. Det vil sige at vi hurtigt kan reagere på henvendelser fra vore kunder, da vi har kort vej fra produktion til det færdige produkt.
En anden fordel det giver os er, at vi kan lave specialmål på bl.a. bakkerne. Produkter med specialmål går dog hen og bliver dyrere, da de har et højere tidsforbrug og typisk lidt mere spild. Men hvis deres standardbakker ikke passer til dine mål, kan det jo være nødvendigt.

Adresse 
Zinkbakken
Scandiavej 9, Indgang fra Ulvehøjvej
8670 Låsby
Kontaktperson 
Hans Hviid
+4531522939
Tilmeldingsfrist 
20. september 2020
Tilmeld dig her