Gå til hovedindhold
Arrangement - Udflugter og havebesøg

Besøg i Ø-haven

Haveselskabet Århuskredsen og Ø-Haven inviterer til besøg i Ø-haven der består af haver bygget op på fire paller.

Info

Hvornår 
31. maj 201819:00 til 21:00
Pris 
0 kr.
Medlemspris 
0 kr.
Afdeling/kreds 
Aarhus

Haveselskabet Århuskredsen og Ø-Haven inviterer til at dele viden torsdag den 31. maj kl. 19. Selv om man selv har en villahave, kan det være spændende at dele viden med en by-bonde med en pallehave.

Besøget er en del af SPAS – Smag på Aarhus Stafetten, som den sidste torsdag i hver måned er ramme om vidensdeling og inspiration.

Folk fra Ø-haven vil vise rundt og fortælle om stedets historie og det daglige liv på den yderste spids af Aarhus Ø. Der er rig mulighed for at stille spørgsmål og suge til sig af stedets erfaringer om at dyrke meget på lidt plads.

Haveselskabets Aarhuskredsen sørger for, at der kan købes kaffe og kage. Haveselskabet Århus er den lokale kreds af Haveselskabet. Haveselskabet deler haveglæde, viden og rådgivning med deres 30.000 medlemmer og formidler alsidigt havestof til medlemmerne via magasinet ’Haven’ der udkommer 10 gange årligt.  Find også Haveselskabet på www.haveselskabet.dk og på Facebook og Instagram.  

Alle er velkomne til arrangementet med den smukke udsigt til Djursland, havet og havnekranerne.

Der er parkeringshuse på havnen. Mødestedet er i Ø-Havens udendørskøkken. Gå enten af Helga Pedersensgade eller Jette Tikjøbs Plads. Arrangementet slutter klokken 21.00.

 

Smag på Aarhus Stafetten - SPAS

Formålet med SPAS er, at vi sammen opdager nye steder i Aarhus og lader os inspirere af hinandens viden, erfaringer og ideer.

Der er SPAS den sidste torsdag i hver måned, og alle kan gribe stafetten og dermed værtskabet for et arrangement. Der er stadig plads til at byde ind på de næste måneders arrangementer. Meld ind på www.smagpaaaarhus.dk.

Adresse 
Helga Pedersens Gade
Aarhus Ø
8000 Aarhus
Kontaktperson 
Leif Madsen
20 86 91 53

Tilmelding ikke nødvendig

Så er foråret her for alvor!

Giv dig selv 5 numre af Danmarks bedste havemagasin HAVEN for kun 345 kr. - eller giv HAVEN til én, du holder af. Lige nu får du en ekstra gave med.