Gå til hovedindhold
Arrangement - Udflugter og havebesøg

Besøg Skovlund og arboretet

Vi mødes på Nybovej 28, Holstebro hvor vi skal besøge Værkstedet Skovlund og arboretet ved Naturskolen

Info

Hvornår 
19. september 2021
13:00 - 16:30
Pris 
100 kr
Medlemspris 
50 kr
Afdeling/kreds 
Måbjerg

Det vil være en stor fordel både for deltagere af arrangementet og for Måbjerg Kreds, hvis du betaler, inden du kommer til arrangementet. Så undgår vi kø ved "billetlugen". Ved betaling SKAL du opgive navnet på den person, billetterne er bestilt til. Du kan overføre penge via netbank til kredsens kontonr. 76001104306 og huske at skrive dit navn på. Du kan også betale via mobilpay på vores nummer, som er 1581NA. Overførslen SKAL uanset, hvordan du betaler, være foretaget senest 2 bankdage inden arrangementet.

 

Vi modtager stadig betaling ved indgangen.

 

Hvis du ikke er medlem af Måbjerg Kreds, bedes du medbringe dit medlemskort til Haveselskabet.Tak for denne hjælp.

 

Søndag den 19. september mødes vi kl. 13.00 ved Værkstedet Skovlund. Her vil en af medarbejderne, Søren Frøjk, fortælle os om aktiviteterne på stedet. Der produceres bl.a. planter til Holstebro Kommunes plantekummer i bybilledet, og på denne årstid er der fuld gang i produktionen af julestjerner og forårets stedmoderblomster. Bagefter bliver der lejlighed til at se drivhusene.

 

Vores eftermiddagskaffe indtager vi på den nærliggende Naturskole. MEDBRING SELV KAFFE, så sørger Måbjerg Kreds for brødet.

 

Herefter fortsætter vi til arboretet, hvor tidligere stadsgartner Carl Åge Sørensen vil fortælle os om stedet og vise rundt. Carl Åge er i dag en af mændene bag arboretet, og med hans store viden kan det kun blive en spændende og lærerig eftermiddag.

 

HUSK AT TAGE VARMT TØJ PÅ.

Adresse 
Nybovej 28
Værkstedet Skovlund
7500 Holstebro
Kontaktperson 
Pia Eliassen
24434405
Tilmeldingsfrist 
13. september 2021
Tilmeld dig her