Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

Bliv nysgerrig på Orangerier / AFLYST

Bliv nysgerrig på Orangerier, Driverhus eller måske bare et Drivhus.

Info

Hvornår 
23. marts 2020
19:00 - 21:30
Pris 
150
Medlemspris 
100
Afdeling/kreds 
Odense

Arrangementet er AFLYST

I betragtning af den alvorlige udvikling landet er i grundet risiko for smitte med Corona virussen, har Hovedbestyrelsen i Haveselskabet truffet beslutning om, at alle indendørs arrangementer i foreløbigt marts måned, må aflyses.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kom til spændende foredrag og få en smag på drivhuslivets mange glæder og bliv inspireret til indretning, planteglæder og dyrkning med en af forfatterne til Politikkens bog Drivhuset – indretning, dyrkning og afslapning. Hortonom og havekonsulent Bente Mortensen vil dele ud af sin viden om drivhusets mange muligheder for dyrkning af planter, der beriger smags- og synssanserne hele sæsonen.

Drivhuset er ikke længere kun til dyrkning af planter men er også blevet et centralt samlingspunkt for familie og venner. Under drivhusets tag forenes planteoplevelser med det sociale liv og udvider muligheden for at være udenfor og nyde det grønne.

Nogle har planer om at lave deres helt eget orangeri med opvarmning for at kunne være ude hele sæsonen.

Få ny inspiration til lækker indretning af drivhuset og orangeri, valg af nye planter og pasning heraf - uanset om du har et drivhus eller orangeri til dyrkning eller afslapning eller måske begge dele.

Det er muligt at vinde et eksemplar af bogen Drivhuset – indretning, dyrkning og afslapning, eller købe et eksemplar hvis man ikke er den heldige vinder.

Husk medlemskort og kaffekurven.

 

Adresse 
Rugvang 40
5210 Odense NV
Kontaktperson 
Tina Pedersen
3064 7334
Tilmeldingsfrist 
16. marts 2020