Gå til hovedindhold
Arrangement - Udflugter og havebesøg

Bustur til Ribe

Spændende heldagstur til den skønne Ribe egn

Info

Hvornår 
12. august 20188:30 til 18:00
Pris 
325 kr
Medlemspris 
300 kr
Afdeling/kreds 
Aaskov

Få en oplevelsesrig dag når vi tager på en heldagsudflugt til tre haver på Ribe egnen. Vi skal besøge Betty Jensens store have ved Spandet, som er opdelt i mange sektioner, bedst som man tror at have set hele den imponerende store have, så dukker der pludseligt et nyt overraskende spændende haverum op. Betty elsker hostaer, klematisser og rhododendruns, dette fremgår tydeligt i haven hvor hun har også et stort plantesalg, som også indeholder planter som man ikke lige kan købe på den nærmeste planteskole, så husk at medbringe lidt lommepenge. Dagens frokost indtages her på stedet i et dertil indrettet frokostrum.

 

Næste havebesøg er hos haven på Skønager, som ejes af Lillian Skønager. Denne have er også kolossal stor og har en 70 mtr. lang havemur, og er indrettet i engelsk havestil. Her skal vi se en overskøn gårdhave, rosenhave, orangeri, drivhus (som ikke bare er et drivhus) køkkenhave indrettet i bedste potagestil og vi kommer til at se den mest storslåede udsigt ud over markerne og til Ribes domkirke. Vær forberedt på en have, som kan slå fødderne væk under den mest hærdede havevandrer.

Lilians have har også været vist i Haven 2017. Dagens kaffe og kaffe indtages i den smukke gårdhave eller måske orangeriet (vejret bestemmer).

Det sidste havebesøg foregår i en lille gårdhave i Ribes bymidte, hvor vi kommer til at se nogle af landets ældste byhuse, her er brosten, gamle skæve bygninger med bindingsværk, stokroser er med til at understrege den charmerende idylliske gamle byatmosfære.

Inde bag en af de smukke gamle porte til de lukkede gårdhaver har vi fået lov at komme indenfor af ejeren Lisa Salling. Her kommer vi til at opleve en spændende og kreativt indrettet gårdhave på ca. 200 kvm, og som er fyldt med små lækre kuntneriske detaljer og med placering direkte ned til Ribe Å.

Busopsamling: Kibæk, Østergades P plads kl. 8.30,  Skarrild, autoværkstedet kl. 8.40, Sdr. Felding F24 kl. 8.50. Tilmelding senest den 3. august til Lissy Olesen på tlf. 2963 9126 eller på mailadressen

havekredsen-aaskov@hotmail.com med oplyst påstigningssted.  Betaling til reg.nr. 9607 kontonr. 6080011308 eller i bussen.

Prisen er incl. frokost, kaffe, brød, bus og entreer. Drikkevarer kan købes.

Adresse 
Østergades P plads
6933 Kibæk
Kontaktperson 
Lissy Olesen
29639126
Tilmeldingsfrist 
3. august 2018

Bliv medlem af Haveselskabet

For kun 345 kr. får du 5 numre af Danmarks bedste havemagasin HAVEN, gratis rådgivning og mange andre medlemsfordele.