fbpx Bustur til Sydøstfyn - Turen er udsolgt | Haveselskabet Gå til hovedindhold
Arrangement - Udflugter og havebesøg

Bustur til Sydøstfyn - Turen er udsolgt

Evt. afbuds-pladser se videre....

Info

Hvornår 
08. august 2020
08:30 - 19:00
Pris 
600
Medlemspris 
600
Afdeling/kreds 
Sydvestsjælland

Der kan forkomme afbud så kontakt gerne Magnus Gammelgaard om ledige pladser på mail magnus-plante-doktor.dk eller tlf 22283347 

Her i begyndelsen af august står haverne aller smukkest - ikke mindst på Sydøstfyn.

Haveselskabet Sydvestsjællandsafdelingen har i år arrangeret en 1 dages bustur til 4 meget forskellige haver og dermed muligheden for at opleve en dag med helt unikke haveoplevelser.

 

Det er Egons Rejsebureau der står for transporten med en af de konfortable turbusser.  Der er afgang fra busterminalen ved Slagelse station kl. 8:30. Husk der er gode parkeringsforhold for enden af busterminalen. 

På vej mod Fyn vil vi drikke kaffe og spise et rundstykke i bussen, inden vi kommer til den første have, Solbakken på Teglsværksvej 58 i Gudme. Det er en relativ nyanlagt have hvor hovedtrælkkene er udformet af Havearkitekt Kjeld Slot. Senere har ejerne selv arbejdet videre ud fra grundformen og  skabt en fantastisk have med mange forskellige haverum. Se haven her http://solbakken1908.blogspot.com/p/aben-have-2018.html

Den næste have er Troensehaven. Her er det Helle Troelsen der regerer. Helle er en kendt havearkitekt og ivrig foredragsholder. Hun har også udgivet bogen Troensehaven, hvor hun beskriver indholdet af denne smukke romantiske have.  Samme dag som vi besøger haven er der "Åben have" og vi må nok indstille os på at parkere bussen i nogen afstand fra haven, på grund af de mange mennesker som også gerne vil se stedet. Se også https://troensehaven.dk/

Efter besøget i Troensehaven er der tid til froskost som vi indtager på Bregninge mølle tæt derved. De har plads til os på første sal (trapper), hvor vi skal nyde en tiltænkt frokostanretning (drikkevarer for egen regning)

Eftermidagens første besøg er hos anlægsgarner Karsten Hauser Langemarken 30. Vester Skerninge. Ud over at anlægge haver for folk, har Karsten en helt fantastisk have og plantesamling. Her får man virkelig brug for sin botaniske viden, når Karsten viser rundt. Du kan selv "gå" rundt i haven sammen med Karsten og Signe Rye via hans hjemmeside http://www.hauserhavedesign.dk/  se under film eller søg på youtube.

Vi slutter dagen af hos Helle Aagaard, Svelmøparken 35, Vester Aaby ved Fåborg. Her skal du opleve en romantisk have med inspiration fra cottagehavestilen, med små opdelinger, hyggelige stemninger med patinerede loppefund, mindre søer/lille vandløb, orangeri samt lille havehus med sin helt egen stemning. Du kan se lidt om haven her https://haveselskabet.dk/aaben-have/romantisk-have-paa-sydfyn og møde hende på facebook og instegram søg "Helle Aagaard’s have på Sydfyn"

Sidst på eftermiddagen vender vi turen mod Sjælland og håber vi kan være i Slagelse kl. 20:00

Beløbet kr. 600 - pr deltager indbetales til Sydvestsjællands afdelingens konto 2520-0754740191 i Nordea eller via mobilepay på nr 42378. Husk at angive navne på deltagere så vi kan holde styr på det hele. Tilmeldelsen er først endelig når beløbet er modtaget. 

I prisen er inkluderet:

Buskørsel i luksusbus Slagelse - Fyn og retur inkl. broafgift

Rundstykke og kaffe i bussen

Entré til 4 haver

Frokost på Bregninge mølle (excl. drikkevarer)

Adresse 
Nordre Stationsvej
Slagelse Busterminal
4200 Slagelse
Kontaktperson 
Magnus Gammelgaard
22283347
Antal deltagere 
45