Gå til hovedindhold
Arrangement - Udflugter og havebesøg

Bustur til Thisted

Bustur til Thy, til Champost, Gartnerhaven og Heides syrener

Info

Hvornår 
21. maj 2022
08:00 - 18:00
Pris 
250 kr.
Medlemspris 
100 kr.
Afdeling/kreds 
Ejstrupholm

Der er bus 8.00 fra Klovborg Kino, 8.15 fra P-plads ved kryds i Nr. Snede og 8.30 Søndergades P-plads i Ejstrupholm. Forventet hjemkomst 18:00.

Vi starter turen hos Champost, en familiedrevet virksomhed i Thy, der producerer et bredt sortiment af næringsrige produkter til jordforbedring og naturgødning. Vi får mulighed for at se hele produktionsprocessen. På vej nordpå er vi vært ved kaffe/te og rundstykke i bussen.

Derefter besøger vi Heides Planteskole i Thisted som er anlagt yderst utraditionelt med mange forskellige haverum hvorfra det store udvalg af planter sælges. Haven er også hjemsted for et russisk atelier. Ole og Grethe Heide har over de senere år anlagt en meget stor syrenhave med omkring 400  sorter som vi håber står i fuld flor til vores besøg. Vi spiser vores    medbragte madpakker i og omkring atelieret.

Sidste stop er Gartnerhaven i Vinderup, en privat have på 15.000 m2. Haven er påbegyndt i 2005. Haven bærer præg af at der bor en travl familie, men hvor planteglæden er stor. Haven er opdelt i mange forskellige haverum, og rummer stor variation af planter og blomster.

Husk madpakken til dagen!

Adresse 
Champost aps
Gærupvej 11
7752 Snedsted
Kontaktperson 
Tilmeldingsfrist 
12. maj 2022