Gå til hovedindhold
Arrangement - Generalforsamlinger

Claus Dalby + Generalforsamling 2020

Forfatteren, forlæggeren, TV-kendissen og ikke mindst have-ejeren Claus Dalby underholder til generalforsamlingen 2020.

Info

Hvornår 
06. februar 2020
18:30 - 21:30
Pris 
125,- incl. forplejning
Medlemspris 
100,- incl. forplejning
Afdeling/kreds 
Bjerre Herred

Af hensyn til traktementet vil vi meget gerne have en tilkendegivelse fra jer om deltagelse!!!!!!!

Foredrag v/Claus Dalby & Generalforsamling

Torsdag den 6. februar 2020 kl. 18.30

Hornsyld Idrætscenter, Nørremarksvej 3, 8783 Hornsyld

I forbindelse med vores generalforsamling i 2020 har forfatteren, forlæggeren, TV-kendissen og ikke mindst haveejeren Claus Dalby lovet at vise/fortælle om sig selv samt foredraget ”Små haver. Store Drømme”.

Det er en kendt sag, at nutidens haver er mindre end før i tiden, men det betyder ikke, at der ikke er mulighed for at indrette sig med planter og lave hyggelige grønne oaser. Tvært imod er det nemmere at skabe stemning i et intimt rum. Claus Dalby præsenterer en række små haver, der alle har det til fælles, at de er under 400 kvadratmeter; og i mange tilfælde noget mindre. Der er eksempler fra rækkehushaver, byhaver, parcelhushaver og kolonihaver, og Claus Dalby viser, hvordan haveejerne har indrettet sig. Således er der mange gode råd og tips til dem, som kun har en begrænset grund til rådighed. Men for folk med større haver, vil der bestemt også være noget hente.

’Små haver. Store Drømme’ kan købes signeret til kr. 200,- (normalpris: kr. 300,-).

I pausen er der generalforsamling i henhold til vedtægterne, vanen tro med noget godt til kaffen.

Entré, incl. forplejning kr. 100,- (ikke medlemmer 125,-)

Claus Dalby (født d.23.marts på Frederiksberg) er dansk forlægger, forfatter og tv-personlighed med interesse for  Havedyrkning. Han mener selv han lever et privilegeret liv –”Min ’havekarriere’ begyndte i 1995, hvor jeg mødte blomstermaleren Anne Just fra Hune, der – som de fleste ved – døde i det tidlige forår 2009. Det var nemlig via hende, jeg blev ført ind i havelivets magiske univers, og hen ad vejen blev min livsbane ledt i en retning, jeg slet ikke havde drømt om. At man kunne blive så fascineret og ydmyg over at se et frø spire, et løg udvikle sig eller en plante gro, vidste jeg ganske enkelt ikke. Men snart fandt jeg ud af det. At man tilmed kunne ’male’ med blomsterne gjorde, at haven og hele det liv, den førte med sig, blev en lidenskab. Kimen til en passioneret tilværelse var lagt, og min glæde og fascination bliver større og større dag for dag”

Udover at have sine egne haveprogrammer på DR1 og DR2, har Dalby siden 2002 lavet adskillige bøger om haven, ligesom han sammen med sin partner Jaume Ferrer Servera i 1987 etablerede Forlaget Klematis, som er en af Danmarks største udgivere af danske børnebøger.

Adresse 
Nørremarksvej 3
Hornsyld Idrætscenter
8783 Hornsyld
Kontaktperson 
Kirsten Mortensen
23689658

Tilmelding ikke nødvendig

Tilmeld dig her