Gå til hovedindhold
Arrangement - Haverejser

To dages bustur til Aalborg

Tag med på en spændende weekendtur til Aalborg, lørdag d. 12. juni - søndag d. 13. juni.

Info

Hvornår 
12. juni 2021
00:00 - 00:00
13. juni 2021
00:00 - 00:00
Pris 
1.450
Medlemspris 
1.250
Afdeling/kreds 
Odense

Vi kører over Vejle og Aarhus og når frem til de første haver klokken ca 11 afbrudt af et stop på vejen, hvor vi nyder et rundstykke og en kop kaffe/te.
På de to dage skal vi fyldes med haveglæde og inspireres og se nogle virkelig dejlige haver, som mange af jer måske følger på Facebook eller Instagram: Kunstnerhaven, Idehaven, Syrenhaven – skaberne af Livsnyderhaven, Den hemmelige have og Ege’s have.
Vi skal også besøge Klosteret og Åse Retbøls have. Alle sammen perler, og der vil være plante- og kunstsalg i mange af haverne. Ligeledes besøger vi Henriettes Havedesign. En rigtig hyggelig planteskole med mulighed for at gå tur i Henriettes egen have. I husker måske Henriette fra de første udsendelser fra Haven i Hune, hvor hun var ansat som medhjælper.

Vi overnatter på Hotel Søparken, Aabybro, hvor vi får serveret 3 retter mad og skal hygge i eget lokale.
Dette, samt morgenmad og smør selv madpakke søndag, er inkluderet i prisen. Ligeledes er alle entreer inkluderet. Drikkelse er for egen regning.

Hvis man ønsker enkeltværelse, skal det oplyses ved tilmelding. Enkeltværelse koster 180 kr ekstra.

Påstigning:
Kl. 7.00 Turistholdepladsen, Dannebrogsgade, 5000 Odense C.
Mulighed for at stå på i Haarby, Aarup og Middelfart – oplys ved tilmelding, hvor du til stige på. 

Husk:
Medlemskort og madpakke til frokost lørdag.

Dagsprogram:
 

Lørdag d. 12. juni 2021
Kunstnerhaven v. Glenni Andersen.

Kunstnerhaven: Glenni er glaskunstner og keramiker. Hendes værksted og forretning skal man igennem for at komme ud i haven. Og der er hun ligeså kreativ og stringent som hun er med hendes kunst. Selv siger hun: ”haven tillader mig at være kreativ på en anden måde end når der arbejdes i værkstedet”. Og ofte kommer folk hjem med en plante fra haven efter besøget der.
Der er mulighed for at købe planter og kunst.

Se billeder fra haven her: http://www.glenniandersen.dk/haven/have-side.htm

Idehaven v. Helga Hald

Idehaven: En kolonihave: I den hyggelige kolonihaveforening udlever Helga sin passion for at have en have. Hun elsker mangfoldigheden af planter og dyrker ligeledes en masse tomater, bær, salater m.m. Under det gamle æbletræ står liggestolen og der er udsyn til en stor del af haven. Der er mange steder i haven hvorfra man kan sidde og både kigge ind og ud. Der er flisebelagt hele vejen rundt langs hækken. Der er rigtig mange planter i krukker lige fra helt små planter til træer.
Du har mulighed for at købe planter hos Helga.

Du kan følge hende på Instagram og Facebook:
https://www.instagram.com/helgahald/
https://www.facebook.com/Idehaven-180169268692452

Aalborg Kloster: https://www.aalborgkloster.dk/

Åse Retbøll:

Villahave på en lukket vej nær skoven. Allerede ved indgangen bliver man klar over at her er en helt speciel have. Den er romantisk med roser og stauder, et stort flot drivhus med skønne planter og flotte ting, der er køkkenhave og mange andre rum. Man kommer hele vejen rundt om huset og der er mange forskellige rumopdelinger hvor der både er siddepladser og meget se. Der er en stor stensætning hvor lavendlerne bor, der er et helt specielt springvand/fontæne og spændende opstillinger. Alle steder i haven er Åse flotte keramik og kunst implementeret og det er det der gør haven så flot og æstetisk.

Der er mulighed for køb af planter og kunst.
På Aalborg afdelingens facebook side kan du se billeder fra haven:  https://www.facebook.com/haveselskabetaalborg/posts/953542411652439 

Vi overnatter på Hotel Søparken i Aabybro.

Søndag d. 13. juni:

Henriettes Havedesign:

Se hendes hjemmeside: http://henrietteshavedesign.dk/

Syrenhaven:

Else og Per som skabte den have der nu er kendt som Livsnyderhaven, er i gang med en ny have og allerede kommet langt. De åbner for første gang haven der er fyldt med smukke roser, blomster, træer, buske, højbede, pergolaer, spir, tårne og gange. Der er mange planter i krukker og overalt ses den for dem kendte stil med flotte farvesymfonier og ”tone i tone”. Haven er ikke færdig når I kommer, der skal laves en ”sunken garden”, vand og bygges et orangeri. Men som haven står allerede, er det en stor oplevelse.

Billeder fra Syrenhaven kan ses her: https://www.instagram.com/schionningelse/

Den hemmelige have:

eller Haven i Frydendal er hos Lasse og Liselott. En spændene og anderledes have med masser af finurligheder, kreative og sjove løsninger og ideer. Haven ligger på et lidt kuperet område, men inde i haven er det ikke noget man mærker. Liselott er også kunstner og rundt om i haven står der figurer m.m. Nogle gange skal man lige kigge efter eller lede, andre steder er det fremtrædende. Der er vand i haven og mange dejlige oaser – en rigtig dejlig plet med dejlige ejere.

Ege´s have:

På en stejl villavej ligger Ege Bech og Bernd Müllers hus og 1100 m2 have. Haven er meget smukt og kreativt bygget op med 3 drivhuse med bl.a. en stor samling pelargonia, pavillon, duetårn, grushave, staudehave og atriumgård.
Lad dig inspirere her:
På deres hjemmeside: http://eges-have.dk/om/index.html
På Instagram: http://www.instagram.com/ege_bech/

OBS:

Covid-19: Aflyses rejsen af rejsearrangør pga. COVID-19-restriktioner, tilbagebetales hele rejsens pris.

 

 

Adresse 
Turistholdepladsen
Dannebrogsgade
5000 Odense C
Kontaktperson 
Helle Wichmann
4113 7585
Tilmeldingsfrist 
16. april 2021
Antal deltagere 
50