Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

Dit personlige staudebed

Design dit personlige staudebed med liv og lang blomstring. Foredrag med Jeanette Thysen, have- og landskabsarkitekt.

Info

Hvornår 
23. marts 2023
19:00 - 21:30
Pris 
100 kr.
Medlemspris 
80 kr.
Afdeling/kreds 
Mariager Fjord

Ønsker du liv og lang blomstring i dit staudebed? Så kom med denne aften og få konkrete plante- og designtips til, hvordan du designer dit eget staudebed efter dine personlige præferencer for farver, liv og lang blomstring i dit bed fra februar til frost. Hør samtidig, hvordan du kan tiltrække flere bier, sommerfugle og insekter til dit staudebed med din sammensætning af planter.

 

Vælger du dine stauder med omtanke og planter dem i selskab med blomsterløg og vintergrønne græsser, så kan du få løbende blomstring, mere liv og flere sanseoplevelser gennem året. I foredraget får du også inspiration til et plantevalg, der samtidig gør din have nemmere at holde.

 

Foredraget er med Jeanette Thysen, der er have- og landskabsarkitekt i DetGodeHaveliv.dk, hvor hun tegner personlige haver og anlæg til private haveejere, virksomheder og boligforeninger. 

Jeanette har bla. tegnet sidste års store showhave til Tivoli Friheden og haveplanerne til GASAs nye hovedsæde i Odense. Hun er mangeårige skribent for Haven og anlægsgartnernes fagblad Grønt Miljø. Hun er en passioneret foredragsholder og underviser også gartnere i havedesign.  Jeanette er oprindeligt uddannet cand. agro. og har bla. også en uddannelse i Haveterapi og design af terapihaver fra Københavns Universitet.

Adresse 
Restaurant Orkideen,
Dania
9550 Mariager
Kontaktperson 
Dorthe Leth
29902530 evt. sms
Tilmeldingsfrist 
22. marts 2023