Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

En aften med Lotte Bjarke

Torsdag den 14. oktober kl. 19.00 - En aften med Lotte Bjarke på Ørum Bibliotek, Skolebakken 43, 8586 Ørum

Info

Hvornår 
14. oktober 2021
19:00 - 21:30
Pris 
50
Medlemspris 
50
Afdeling/kreds 
Norddjurs

Du møder hortonomen, haveskribenten, forfatteren, bloggeren og redaktøren Lotte Bjarke, der vil fortælle os om Sommerblomster – Fra frø til fryd.

Drømmer du om at kunne fylde vaserne med hjemmedyrkede blomster hele sommeren, så er det nu, du kan begynde at planlægge. Tag med på en tur hele vejen fra frø til fryd denne aften, der står i sommerblomsternes tegn.

En skærehave eller bukethave er et forholdsvist nyt begreb i danske haver. Den kan sammenlignes med en køkkenhave, hvor afgrøderne er blomster til vasen. Skærehavens dimensioner bestemmer du selv, ganske som du gør det med køkkenhaven. Ideen er, at du her kan høste de blomster, du har lyst til, uden at spolere helhedsindtrykket i det fine blomsterbed.

Det er værd at ofre lidt tid på planlægning af skærehaven, og derfor er det en god ide at begynde at drømme skærehavedrømme i god tid, inden sæsonen går i gang. Her får du gode råd om beliggenhed, jordforbedring og plantesammensætning, der alt sammen er afgørende for succes.
Tips til forspiring og direkte såning af sommerblomsterne, frøsamling og blomsterhøst er andre af de emner, aftenens program byder på.

Læs mere om emnet på www.helthenihaven.dk

Arrangementet er i samarbejde med Ørum Bibliotek. Billetter kan købes på Ørum Bibliotek eller online via norddjursbib.dk

Resterende billetter sælges ved indgangen.  Pris: 50 kr.

 Der kan tilkøbes kaffe/te og kage.

Adresse 
Skolebakken 43
Ørum Bibliotek
8586 Ørum
Kontaktperson 
Marianne Kyed Jensen
42180517

Tilmelding ikke nødvendig