Gå til hovedindhold
Arrangement - Udflugter og havebesøg

Fælles udflugt Give/Brande

Fælles udflugt til Salling- Mors

Info

Hvornår 
30. juni 20187:30 til 18:00
Pris 
400 kr
Medlemspris 
350 kr
Afdeling/kreds 
Give
Brande

Efter morgenens opsamlinger, holdes der kaffepause ved Flyndersø. Få km. før Sallingsundbroen, besøger vi Maren og Karl Lundhus. Haven på 3.600m3 ligger højt med udsigt over Limfjorden. Der er mange forskellige planter, mange finurligheder lavet af jern og naturmaterialer. Der er drivhus, fint lysthus, køkkenhave og frugthave. Stort plantesalg - så HUSK KONTANTER.

Så går turen til nordmors til Birte Sørensens 10.000m3 rosenhave, der ligger i landlige omgivelser. Der er englehave, rosenhave og skovhave, sjove opstillinger, en del krukker, kunst, frugttræer, stauder og sommerblomster i haven. Også her er der muligheder for at komme af med sparepengene - håndlavede krukker, pynt og loppefund. I haven spises frokost -- mulighed for ar sidde indendørs.

Næste stop - Nykøbing v. Tove og Poul Noppenau med spændende byhave. Her er mange formklippede stedsegrønne planter og iderige opstillinger. Tove finder sjove lopper og ting i naturen, som forvandles til dekorationer som bruges i haven -- en unik byhave.

Vi køre tilbage over Sallingsundbroen til "Hullet" hos Aase og Ejvind Jensens 7.000m3 stor speciel landbohave. Haven er indpassset i "bjerglandskabet" med kildvæld og småsøer m. karper, ænder, svaner og gæs. Beplantningen er alsidig og passer ind i landskabet. Stor køkkenhave er anlagt i højbede og drivhus. Her nyder vi udsgten over Limfjorden - sammen med vores kaffe. Mulighed for at få brugt de sidste kontanter. Herefter går turen mod syd -- hjemad, trætte og mætte af dagens mange oplevelser.

Adresse 
N.I. Møllers plads
7330 Brande
Kontaktperson 
Erik Mørk Hansen
40208871
Tilmeldingsfrist 
25. juni 2018

Så er foråret her for alvor!

Giv dig selv 5 numre af Danmarks bedste havemagasin HAVEN for kun 345 kr. - eller giv HAVEN til én, du holder af. Lige nu får du en ekstra gave med.