Gå til hovedindhold
Arrangement - Udflugter og havebesøg

Fællesudflugt

Fællesudflugt for Morsø - Thisted og Thy

Info

Hvornår 
25. juni 2022
07:00 - 18:00
Pris 
400
Medlemspris 
300
Afdeling/kreds 
Morsø
Thisted
Thy

Idehaven—en kolonihave Kolonihave i cottagegarden stil, et dejligt orangeri og kreative løsninger. Stor variation af planter, buske og træer. En mangfoldighed af planter, tomater, bær, salater m.m. Der er mange krukker med en stor variation af alt fra sommerblomster til træer. Mange sjove og anderledes løsninger præger haven. Økologi, omhu og genbrug er væsentlig i haven. Man kan også se haven på facebook: Idehaven og instagram: helgahald.

Kunstnerhaven. En spændende have, hvor man kan gå på opdagelse. Haven er delt op i mange rum og der er altid nyt at se for beskueren. Haven indeholder en stor samling af forskellige hosta, græsser og bregner, samt træer med forskelligt udtryk i løv og bark. Der er plads til stor variation i stauder og det vilde udtryk. Naturens elementer benyttes til at opdele rum og skabe skyggefulde oaser. Glenni er keramiker og glaskunstner og nyder at arbejde i værkstedet, som man skal igennem, for at komme ud i haven. Haven er et fristed, hvor hun udfolder sig kreativt på en anden måde.
Se mere på hjemmesiden: http://Www.glenniandersen.dk

Eges Have. En skøn have. Skabt med iderigdom, inspiration & kærlighed. Haven har mange, sjove og anderledes planter og masser af kreative løsninger.
På den stærkt skrånende grund findes bl.a. 3 drivhuse, pavillon, duetårn, grushave, staudehave, atriumgård samt masser af fine siddepladser.
Man kan se haven på facebook: Ege Bech og instagram: @Ege Bech og http://www.eges-have.dk             Her i haven drikker vi eftermiddagskaffen.

Den medbragte formiddagskaffe nydes på vej derop.

Frokosten indtages på Skalborg Kro.

Pris for medlemmer 300 kr. ikke medlemmer 400 kr.

Prisen dækker entreer, bus, frokost (excl.drikkevarer)

Tilmelding senest mandag den 1. juni til Hanne-Lis Lovmand.       

Helst sms 40966818 eller E-mail: hllovmand@gmail.com      

Bindende tilmelding sker ved indbetaling af beløbet på reg.nr. 5317 konto 0000248138 eller Mobile Pay 22937 (husk navn.)

Opsamling:

Nykøbing Rutebilstation: 7.00

Hotel Vildsund Strand: 7.20

Thisted Havn: 7.40

Forventet hjemkomst senest kl 18.00.

Adresse 
Ålborg
9000 Ålborg
Kontaktperson 
Hanne-Lis Lovmand
40966818
Tilmeldingsfrist 
1. juni 2022
Antal deltagere 
50