fbpx Forår og påskeideer AFLYST | Haveselskabet Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

Forår og påskeideer AFLYST

Kirsten Dahl, Svenstrup giver ideer til forår og påske. Kaffe og kage. AFLYST

Info

Hvornår 
07. april 2020
19:00 - 21:30
Pris 
100
Medlemspris 
80
Afdeling/kreds 
Hammer Bakker

Kirsten Dahl, Solglimt, Svenstrup, giver ideer til forår og påske. Kaffe og kage. AFLYST

Arrangementet er AFLYST

Dekoratør Kirsten Dahl fra Solglimt i Svenstrup er god til at inspirere andre, så man selv kan lave flotte ting til sit hjem.  Kirsten har inspireret mange, når hun tidligere har været i Vodskov med enten juleideer eller forårs- og påskeideer.

Kirsten Dahl er født ind i blomsternes verden, da hendes far havde et gartneri med flere drivhuse i den sydlige del af Svenstrup og moderen stod for butikken. Kirsten var som barn tit med faderen på dennes ture rundt med blomster. I 1988 var hun på kursus i blomsterbinding og blev ansat i butikken, hvor hun har arbejdet siden.  I 1992 blev det Kirstens tur til at stå for butikken, mens faderen stadig ejede stedet. Butikken var lukket en kort tid i 2013 og i 2014 startede Kirsten Solglimt igen. Butikken er i den bygning, som Kirstens farmor boede i og det kan stadig ses på indretningen. Kirsten har undervist i blomsterkurser siden 1988 og har selv deltaget i mange kurser for undervisere. Hendes kurser foregår i et stort lokale ved butikken og gennem FOF Vendsyssel i Skagen og Frederikshavn. Kirsten holder af at bruge genstande fra naturen i sine dekorationer og er meget kreativ.

Deltagerne kan se frem til en god og lærerig aften i selskab med Kirsten. I kaffepausen serveres der kaffe og kage. Nogle af Kirstens dekorationer vil sammen med sponsorgevinster blive bortloddet ved amerikansk lotteri.

 

Adresse 
Brorsonsvej 3B
Vodskov Kultur og Idrætscenter
9310 Vodskov
Kontaktperson 
Inger Brix
22786517
Tilmeldingsfrist 
2. april 2020