Gå til hovedindhold
Arrangement - Plante- og havemarkeder

Forårsinspiration

Forårsinspiration i Gartneriet Lemvig, sammen med Lemvig Havekreds

Info

Hvornår 
22. marts 201819:00 til 22:00
Pris 
0 kr.
Medlemspris 
0 kr.
Afdeling/kreds 
Struer

Struer Havekreds har gennem mange år haft Sønderbjergs Blomster i Lemvig, som fast leverandør af både juleblomster og sommerblomster. Forrige år kom der nye ejere og gartneriet skiftede navn til Gartneriet Lemvig. Man lavede en stor ombygning af butikken og af binderiet, som i dag står som en smuk og moderne blomsterforretning. Produktionen af forårs- og sommerblomster er fortsat, som hidtil, og ligeledes den kæmpestore produktion af julestjerner sidst på året.

Vi kan besøge de store drivhuse, hvor forårsblomsterne allerede står i blomst. Men vi skal også kigge på påskeblomster og påskedekorationer, som netop nu er klar i butikken.

Vi ser hvordan man laver en smuk påskedekoration af påskens og forårets blomster og grene. Den milde vinter har lokket påskeliljer og andre forårsbebudere frem i haven, og sammen med grene fra forskellige pilearter og gulgrenet Kornel, er disse meget velegnede til en smuk forårsdekoration.

Butikken er åben for salg af blomster, vin og gaveartikler denne aften og der serveres kaffe og kage til alle deltagere.

Arrangementet er et samarbejde mellem Lemvig og Struer Havekredse og det er gratis at deltage.

https://haveselskabet.dk/lemvig

Adresse 
Sønderbjerg 6
7620 Lemvig
Kontaktperson 
Henning Pedersen
29288515

Tilmelding ikke nødvendig

Bliv medlem af Haveselskabet

For kun 345 kr. får du 5 numre af Danmarks bedste havemagasin HAVEN, gratis rådgivning og mange andre medlemsfordele. Gå ikke glip af det store rosentema i juni-nummeret af HAVEN.