Gå til hovedindhold
Arrangement - Plante- og havemarkeder

Forårsplantemarked i Den Grønne Verden ved Søllestedgaard Gods på Lolland - Fri entre for både standholdere og besøgende. Tilmelding for stand-holdere !

Alle er velkomne til at medbringe planter i potter, forsynet med navneskilte, og/eller haverelaterede emner.

Info

Hvornår 
13. juni 2021
12:00 - 16:00
Pris 
0 kr.
Medlemspris 
0 kr.
Afdeling/kreds 
Lolland-Falster

Forårsplantemarkedet afholdes i år ved Den grønne Verden, Søllestedgaard Gods på Lolland,  - hvis vi da må afholde arrangementet iht. Corona-restriktioner, når vi når til datoen. Vi havde nemlig i første omgang fastsat datoen til søndag d. 9. maj, og senere d. 6. juni, men vælger nu (skrivende stund d. 30. april) at flytte arrangementet til søndag d. 13. juni 2021, hvor vi samtidig også udvider åbningstiden med en time, så vi starter kl. 12.00. Standholdere kan møde fra kl. 10.30. 

Det vil komme til at stå på vores hjemmeside, samt på vores Facebook-side, hvis vi må aflyse, men vi håber og tror på, det bliver muligt at afholde arrangementet (vi krydser fingre ! ) 

Forårsplantemarkedet har ellers i efterhånden mange år været afholdt i Købelev, men tiden er nu inde til at flytte markedet til et nyt sted, og bestyrelsen har fået en aftale i stand med gode folk bag et nyt projekt i Søllested.

Bag Den Grønne Verden står Gert og Asger Lünekilde, far og søn, der i samarbejde med godsejer Ulrik Th. Jørgensen vil skabe en bæredygtig produktion af et hav af forskellige grøntsager, urter og blomster, til glæde for restaurantkunder og de private kunder, som kommer forbi deres gårdbutik. 

Fra marts måned planlægges gårdbutikken at kunne sælge friske grønne produkter, som er høstet om morgenen, i pakkeriet pakkes der dagligt til levering hos butikker og restauranter og besøgende i butikken kan ligeledes nyde kaffe og frugt, desserter og lette frokostretter i Spiseriet. 

På dagen for plantemarkedet er det derfor muligt, at besøge både gårdbutik og Spiseriet, idet Gert og Asger tænker at planlægge lidt af hvert i forhold til traktement (dette er dog for de besøgende's egen regning). 

Bestyrelsen for Haveselskabet - Lolland Falster afd. og folkene bag Den Grønne Verden er spændte på arrangementet, og beder til, at besøgende denne dag vil være tålmodige, især nok i forhold til parkering og andet logistik, men umiddelbart virker stedet til at kunne favne et arrangement som Haveselskabets plantemarked. Faktisk planlægger Gert og Asger flere arrangementer over året. Tjek derfor Den Grønne Verdens hjemmeside eller Facebook vedr. dette. 

Det er gratis at have en stand ved plantemarkedet og der er gratis entré til plantemarkedet for besøgende. 

STANDHOLDERE: Medbring planter i potter, forsynet med navneskilte, og/eller andre haverelaterede emner. Mød fra kl. 10.30. Bestyrelsen hjælper jer på plads. 

Tilmelding fra standholdere, så bestyrelsen nogenlunde ved, hvor mange stande, der skal være plads til, idet pladsen omkring Den Grønne Verden er trang, og det er ønskeligt mhp. planlægning omkring stand-pladser. Det er 1. gang, vi holder det ved Den Grønne Verden, så det bliver spændende.

GÆSTER: KOM ikke alle sammen kl. 12, men spred jer hen over arrangementets åbningstid (kl. 12 - 16), også af hensyn til mulighed for traktement. 

Så er det bare at håbe, at vejret er med os denne dag.

VI GLÆDER OS !  

Læs mere om Den Grønne Verden her:  www.dengronneverden.dk

Adresse 
Den Grønne Verden, Søllestedgaard Gods
Søllestedgårdvej 4
4920 Søllested
Kontaktperson 
Lene Andersen
61995280
Tilmeldingsfrist 
10. juni 2021
Tilmeld dig her