Gå til hovedindhold
Arrangement - Udflugter og havebesøg

Forårstur til Bruuns Have

Vi skal i egne biler ud og opleve løgplanterne i Bruuns Have. Margit Bruun viser rundt, og kaffen nydes i haven.

Info

Hvornår 
15. april 201814:00 til 17:00
Pris 
150 kr
Medlemspris 
75 kr
Afdeling/kreds 
Måbjerg

Foråret skulle gerne have meldt sin ankomst, når vi skal på søndagstur til Bruuns Have. Her vælter alverdens skønne løgplanter op af jorden. Dog er der ofte problemer med tulipanerne, da mosegrisene elsker tulipanløg. Og mosegrise er der i haven, da Karup Å løber lige bag plænerne. Men det er netop åen og skoven i yderkanten af haven, der er med til at gøre den til et unikt sted i pagt med naturen. Rundt omkring i haven er der plantet rigtig meget for at skabe læ, men udsigten er bevaret. Og beplantningen giver mulighed for masser af hyggelige siddepladser alle pyntet op efter årstiden.

Margit Bruun starter med at fortælle lidt om haven, og vi kan så selv gå rundt i den smukke og store have og hente masser af ideer og inspiration. Det er Margit Bruun, der pynter op, og hende kender vi jo fra juleinspirationen i 2017. Der er genbrugsting og små finurligheder, hvorend man vender sig hen. Et stort drivhus oser af hygge, og et lille træskur er pyntet op. Store krukker o.lign. i rustent jern ses overalt og er med til at give haven en skulpturel virkning. På gårdspladsen er der et lille siddearrangement gemt under store rhododendron.

I haven er der en stor butik, hvor Margit underviser i blomsterbinding og sælger binderiartikler. Det er også her hun sælger de underskønne forkobrede blomster og grene. Bag huset har Margit sit eget private lokale til at lave smukke dekorationer i. 

Eftermiddagskaffe skal vi selvfølgelig også have, og den nyder vi i haven.

Adresse 
Egebjergvej 32,
Vridsted
7800 Skive
Kontaktperson 
Anne Marie Saaugaard
30286445
Tilmeldingsfrist 
12. april 2018
Tilmeld dig her

Bliv medlem af Haveselskabet

For kun 345 kr. får du 5 numre af Danmarks bedste havemagasin HAVEN, gratis rådgivning og mange andre medlemsfordele. Gå ikke glip af det store rosentema i juni-nummeret af HAVEN.