fbpx FOREDRAG AF LAILA SØLAGER | Haveselskabet Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

FOREDRAG AF LAILA SØLAGER

Opskrift på en have der holder - med blåregn, hortensier og stauder.

Info

Hvornår 
21. oktober 2020
19:00 - 21:00
Pris 
240
Medlemspris 
120
Afdeling/kreds 
Aarhus

Laila Sølager er uddannet både havearkitekt og planteskolegartner. Det betyder at hun har et solidt plantekendskab udover den æstetiske og praktiske tilgang til havens indretning. Kombinationen af de to uddannelser betyder også, at hun ser haven som en partner til huset og dets arkitektur – så have og hus danner et helhedsbillede og klæder hinanden. 

Laila Sølager er en spændende og underholdende foredragsholder, der kan sit stof så glæd jer.

Jeg har tegnet haver siden 1992, skrevet utallige artikler i havemagasiner, skrevet bøger om haver og holder stadig mange foredrag hver vinter. Om sommeren arrangerer jeg kurser f.eks. i Haveskolen.dk, der er mobil og kommer dér hvor kursisterne og planterne er. 

  • at jeg deler haven ind i rum, så haven bliver et sted, man kan gå på opdagelse og nyde forskellige stemninger. Små haver virker større, hvis man ikke kan overskue det hele på én gang.
  • at jeg arbejder med hvilke funktioner, der ligger i de enkelte dele af haven. Det betyder at haven kan bruges til forskellige ting f.eks. mors staudehave, ungernes legeområde, teenagerens basket område og fars cykelværksted. Groft og generelt beskrevet.
  • at planterne gror godt og giver varierede oplevelser hen over hele året. Når planterne lykkes, er det fordi den rigtige plante er plante det rigtige sted – dér, hvor den trives fordi lys, jord og andre forhold passer til den.

I aftenens emne vil Laila tage os med på et besøg en vidunderlig have, er er et forbillede på den nemme, frodige have og som har det hele: træer, pergola med blåregn, hortensier i lange baner, stauder og forårsblomster, skønne siddepladser, woodland og mere til. Haven ligger på Hven og består af mange mindre haver. I foredraget kommer du på tur rundt i de forskellige haverum, hører om hvordan haven passes, og får tips til din egen haves nemme pasning. Brudstykker af haven kan let kopieres til din egen have.

Ved tilmeldingen bedes deltagergebyret indbetales via netbank på Aarhuskredsens konto: 5394 0243351.

Adresse 
Stedet er endnu IKKE fastlagt
Vil blive annonceret i god til her.
8000 Aarhus C
Kontaktperson 
Hans Hviid
31522939
Tilmeldingsfrist 
18. oktober 2020
Tilmeld dig her