Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

Foredrag med Mikkel Beha

Spændende foredrag tirsdag den 12. november med Mikkel Beha og den hvide verden

Info

Hvornår 
12. november 2019
19:00 - 21:00
Pris 
245
Medlemspris 
245
Afdeling/kreds 
Aaskov

I et helt nyt foredrag giver Mikkel Beha publikum et indblik i familiens nyeste rejseeventyr, hvor kursen er sat mod nord.

’Mikkel og den kolde hvide verden’ er et underholdende, men også tankevækkende foredrag om familien Behas møde med den storslåede natur nordpå. Helt deroppe hvor klimaforandringerne bliver til synlig virkelighed og ikke bare er faretruende begreber i tykke rapporter. Helt deroppe hvor hvalerne dukker op i vintermørket, og hvor vejrforholdene er ekstreme.

TV2 og hele familien Danmark er allerede blevet taget med på Beha-familiens rejse i de nordiske farvande i en helt ny programrække. Her toner familiens nye barnebarn blandt andre frem på skærmen ombord på det nye ekspeditionsskib, Wallenberg. Nu kan eventyrlystne ’Kurs mod’-fans få et endnu dybere indblik i såvel rejsen som optagelserne bag programrækken i Mikkel Behas nyeste foredrag, som kan opleves i Skarrild / Karstoft Kultur- og Idrætscenter 12. november.
Billetterne er unummererede.
Dørene åbner 1 time før foredragets start.

Bestilling af billetter: https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=8vc4jonu27&fbclid=IwAR0RI8WW_gFEVmY97C7CBLjPVkBVHhjcV5_32k8LdVKu4Yi-5e9Fp1g0ZWQ

Adresse 
Skolevejen
Skarrild
6933 Kibæk

Tilmelding ikke nødvendig