Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

Foredrag med Nina Ewald

Foredraget "Design din have med farver og højbede" tager udgangspunkt i Nina Ewalds bog af samme navn.

Info

Hvornår 
24. april 201819:00 til 22:00
Pris 
100 kr.
Medlemspris 
75 kr.
Afdeling/kreds 
Struer

Nina Ewald – en af de helt store haveentusiaster – kommer til Struer. Hendes arbejde og private passion for haver er smeltet sammen. Hun skriver om og fotograferer haver, og hun er kendt af mange for sine meget fine haveartikler i Jyllands Posten og i mange magasiner.  Hun har skrevet adskillige havebøger med udgangspunkt i sin egen have i Holte, kombineret med masser af haverejser og besøg i andres haver og på udstillinger.

Foredraget ”Design din have med farver” tager udgangspunkt i hendes bog af samme navn, der udkom i foråret 2016. Her gennemgås havens forskellige elementer: Bygninger, havens gulv og vægge, møbler, småting, planter og bede. Alt skal spille harmonisk sammen.  I foredraget fortælles om, hvordan farverne påvirker os både fysisk og psykisk, samt om hver enkelt farves egenskaber. Ved hjælp af farvecirklen vises, hvorledes man kan farvesætte sin have ud fra egne principper.

Højbede kan indgå i havens samlede design som et fornyende supplement til helheden. De er nok mest kendte fra køkkenhaver, men kan bruges overalt. Højbede kan noget, som almindelige bede ikke kan hamle op med, af både æstetisk og praktisk karakter. De gør havearbejdet nemmere og får frodigheden til at virke større. Ingen have uden højbede.  Højbede er desuden super til børn – og en fin løsning til handicappede og ældre, så havelivet kan fortsætte, også når kræfterne bliver mindre.

Adresse 
Gimsinghoved 1
7600 Struer
Kontaktperson 
Henning Pedersen
29288515

Tilmelding ikke nødvendig

Bliv medlem af Haveselskabet

For kun 345 kr. får du 5 numre af Danmarks bedste havemagasin HAVEN, gratis rådgivning og mange andre medlemsfordele. Gå ikke glip af det store rosentema i juni-nummeret af HAVEN.