Gå til hovedindhold
Arrangement - Udflugter og havebesøg

Fortryllende forårsaften

Guidet rundtur i Palsgård Slotspark. Hør bl.a. om det nye Woodland Walk med Rododendron og den specielle Herolds bøg

Info

Hvornår 
05. maj 2020
19:00 - 21:30
Pris 
75,00
Medlemspris 
50,00
Afdeling/kreds 
Bjerre Herred

Fortryllende forårsaften

Palsgaard Slotspark, tirsdag d. 5. maj kl. 19.00, Palsgaardvej 26, 7130 Juelsminde.
(parkering ved p-pladsen ovenfor parken)

Endelig lykkedes det at få en guidet rundtur ved tidligere adm. direktør hos Palsgaard A/S Birger Brix. Han er en fabelagtig god fortæller, og denne forårsaften fortæller han i en god times tid om parken, skulpturerne i parken og stedets historie. Parken er med sine 38 tønderland en af landets største. Hør bl.a. om det nyeste tiltag Woodland Walk med Rododendron og den specielle Herolds bøg.

I parken ligger det smukke hvide slot med volde og voldgrav. Vi skal høre historien om svanehuset og den brolagte slotssø, hvor man lod hestene trave igennem så deres ben blev rene. Vi skal se det ”gule hav” og det ”lilla hav” som er henholdsvis 200.000 påskeliljer og selvsået engkarse i plænerne.

Det er ikke blot de historiske bygninger og anlæg i parken, der skaber rammerne for dette skønne sted. Igennem de sidste mange år er parken blevet udsmykket med forskellige kunstværker og skulpturer, hver med sin unikke historie.

Havekredsen giver kaffe og kage. Gæsterne tager selv en kop og et tæppe med. Kaffen bliver for en gang skyld under åben himmel siddende på tæpper. Vi håber dog på at få lukket en port op i tilfælde af regnvejr. I godt vejr skal vi prøve at sidde i det ”lilla engkarse hav”.

Værd at køre efter – værd at gå tur i – værd at smide sig i – hvis man nænner det.

Arrangementet er uden tilmelding. 

Adresse 
Palsgaardvej 26
Palsgaard Slotspark
7130 Juelsminde
Kontaktperson 
Ellen K. Jørgensen
51803948

Tilmelding ikke nødvendig