Gå til hovedindhold
Arrangement - Kurser og workshops

FOTOWORKSHOP MED NINA EWALD

På workshoppen giver Nina fif og fortæller om vejen til bedre billeder. Det foregår i Haveselskabets have

Info

Hvornår 
14. juni 2020
15:00 - 17:00
Pris 
150 kr.
Medlemspris 
50 kr.
Afdeling/kreds 
Frederiksberg

Nina Ewald er fotojournalist og har udgivet adskillige havebøger i årenes løb, ligesom hun holder foredrag landet over med PowerPoint fremvisninger. Både bøger og foredrag er i er høj grad baseret på billeder af haver og planter.

På workshoppen giver Nina sine fif fra sig og fortæller om vejen til bedre billeder – hvad enten det er udsnit af haven eller close-up af planter og blomster. Vi starter i Paradehuset med en kort plan for dagen, og hvad der skal ske. Det afhænger jo i høj grad af vejret. Bliver det sol eller regn – blæst eller vindstille? Bagefter går vi i samlet flok ud i haven og finder udvalgte steder, som vi fotograferer efter Ninas anvisning. Herefter viser vi hinanden vores billeder, som Nina kommenterer. Måske skal så vi tage det samme motiv en gang til!

BEMÆRK! Dette er IKKE et kursus med en teknisk gennemgang af og vejledning i brug af kameraerne. Her drejer det sig om motiverne. Alle kan deltage med deres forskellige kameraer, lige fra mobil og kompaktkamera til spejlreflekskamera af alle mærker. 

VEDR. BETALING: Beløbet skal være modtaget senest 8. juni på mobil 20951 eller konto 2228-8966423197, ellers bortfalder tilmeldingen.

AFLYSNING sker kun ved ekstremt vejr – skybrud, torden og storm. HUSK AT OPLYSE JERES MAILADRESSE ved tilmelding, så Nina i givet fald kan sende besked. Ved aflysning refunderes det indbetalte beløb.

Adresse 
Frederiksberg Runddel 1
Haveselskabets have, Start i Paradehuset
2000 Frederiksberg
Kontaktperson 
Tilmeldingsfrist 
8. juni 2020
Antal deltagere 
12