Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

Fugle i haven

Henrik Wejdling vil fortælle os om, hvordan vi gør vores haver attraktive for fugle at være i.

Info

Hvornår 
08. januar 2019
19:00 - 21:00
Pris 
kr. 60
Medlemspris 
kr. 30
Afdeling/kreds 
Næstved

Henrik Wejdling er en meget passioneret 'fuglemand' 

Mange har været med på hans guidede ture for DOF ved Fugleværnsfondens reservat Ravnstrup Sø, hvor han på meget inspirerende måde fortælle om fugle, deres lyde og levesteder.

Henrik Wejdling er næstformand i Dansk Ornitologisk forening hovedbestyrelse og sidder i repræsentantskabets forretningsudvalg – 'en post, jeg i øvrigt med kyshånd tog imod igen, da jeg genindtrådte i HB i 2004, hvor jeg har siddet siden.'

'Har især arbejdet med naturbeskyttelse – senest Natura 2000 – og har i de senere år fokuseret min hovedindsats mere og mere på regulering af de erhverv, der gennem deres virke påvirker naturgrundlaget overhovedet mest, nemlig land- og skovbruget.

Et langt livs erfaringer siger mig nemlig, at rigtig godt bliver det ikke, førend vi får styr på netop disse to erhverv. Med fredninger og generelle beskyttelser kan vi nå en del – men så langt fra det hele. Det er selve produktionen, der skal nytænkes, så den kan give plads for himlens frie fugle.'

Adresse 
Farimagsvej 52
Cafeen, Munkebocentret,
4700 Næstved
Kontaktperson 
Ruth Tange
40211508

Tilmelding ikke nødvendig

Vi hylder haveglæden

Cph Garden 2019 bliver sommerens største haveoplevelse. Sæt kryds i kalenderen 20.-23. juni 2019, hvor vi endnu engang holder et brag af en havefest.