Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

Fugle i haven

Henrik Wejdling vil fortælle os om, hvordan vi gør vores haver attraktive for fugle at være i.

Info

Hvornår 
8. januar 201919:00 til 21:00
Pris 
kr. 60
Medlemspris 
kr. 30
Afdeling/kreds 
Næstved

Henrik Wejdling er en meget passioneret 'fuglemand' 

Mange har været med på hans guidede ture for DOF ved Fugleværnsfondens reservat Ravnstrup Sø, hvor han på meget inspirerende måde fortælle om fugle, deres lyde og levesteder.

Henrik Wejdling er næstformand i Dansk Ornitologisk forening hovedbestyrelse og sidder i repræsentantskabets forretningsudvalg – 'en post, jeg i øvrigt med kyshånd tog imod igen, da jeg genindtrådte i HB i 2004, hvor jeg har siddet siden.'

'Har især arbejdet med naturbeskyttelse – senest Natura 2000 – og har i de senere år fokuseret min hovedindsats mere og mere på regulering af de erhverv, der gennem deres virke påvirker naturgrundlaget overhovedet mest, nemlig land- og skovbruget.

Et langt livs erfaringer siger mig nemlig, at rigtig godt bliver det ikke, førend vi får styr på netop disse to erhverv. Med fredninger og generelle beskyttelser kan vi nå en del – men så langt fra det hele. Det er selve produktionen, der skal nytænkes, så den kan give plads for himlens frie fugle.'

Adresse 
Farimagsvej 52
Cafeen, Munkebocentret,
4700 Næstved
Kontaktperson 
Ruth Tange
40211508

Tilmelding ikke nødvendig

Få magasinet HAVEN

Magasinet HAVEN sætter her i februar fokus på stauder: Så dem selv, skab forrygende bede, stauder til kanten og stort portræt af vortemælk. Få 5 numre for 345 kr. – lige til foråret.