Gå til hovedindhold
Arrangement - Generalforsamlinger

Generalforsamling

Generalforsamlingen afholdes efter den normale dagsorden, men med anderledes(kortere) varsling.

Info

Hvornår 
26. maj 2021
19:00 - 22:00
Pris 
Tilmelding er nødvendig for at deltage.
Medlemspris 
0 kr. der servers kaffe og kage.
Afdeling/kreds 
Nordvestsjælland

Efter en lang coronanedlukning, er det nu igen muligt at afholde indendørs arrangementer.  Vi har derfor  i Haveselskabet Nordvestsjælland valgt at afholde vores generalforsamling nu; en generalforsamling der normalt skulle have været afviklet inden udgangen af februar. Vi er naturligvis velvidende om at den normale varslingsprocedure og længde ikke kan overholdes, men vi mener at afholdelse af generalforsamling er en vigtig ting, for at få foreningen i "gænge" igen.

Som det fremgår afholdes generalforsamlinge i år i Holbæk, nærmere bestemt Sidesporet, og forudsætningen for at afholde arrangementet er selvfølgelig overholdelse af de på dagen gældende coronarestriktioner. De nu gældende er gyldig coronapas, negativ coronatest, der ikke er over 72 timer gammel, når generalforsamlingen starter, afspritning, mundbind osv.

Husk at medbringe medlemskort, og at der kun er en stemme pr. medlemsnr. Dette samt coronarestriktioner, undersøges ved indgangen. Deltagelse i generalforsamlingen er naturligvis gratis, men deltagelse kræver forudgående tilmelding.

Den korte varslingsperiode betyder også at forsalg der ønskes behandlet på generalforsamlinge, kan fremsendes til formanden indtil d. 25. maj.

Efter generalforsamlingen, vil Jørgen Nielsen fra Zen garden i Vedde fortælle om tilblivelsen af denne fantastiske besøgshave. Denne fortælling kan betragtes som en introduktion til vores besøg i Zen garden, d. 1. juni.

 

Adresse 
Sidesporet (Rotationen)
Algade 1b
4300 Holbæk
Kontaktperson 
Willy Larsen
61718542 / 59328542
Tilmeldingsfrist 
24. maj 2021