Gå til hovedindhold
Arrangement - Generalforsamlinger

Generalforsamling 2021

Velkommen til den årlige generalforsamling i Haveselskabet Aalborg.

Info

Hvornår 
25. maj 2021
19:00 - 21:30
Pris 
0 kr
Medlemspris 
0 kr
Afdeling/kreds 
Aalborg

Generalforsamlingen afholdes ifht. til vedtægterne.

Forslag der ønskes behandlet, indsendes til formanden Helga Hald 8 dage før. 

Herefter kaffepause.

Efter pausen oplæg omkring Aalborg Kommunes plan om bæredygtig udvikling  - også kaldet biodiversitetsstrategi og det deraf følgende projekt "Rig natur". I 2017 vedtog man projektet og man har nu udarbejdet en klar vision: ”Under åben himmel, politik for natur, parker og udeliv – vision 2025”. Blandt andet vil Aalborg Kommune øge det beskyttede naturareal fra 13 procent til 17 procent, helt i overensstemmelse med FN’s mål. Kommunen vil sikre at 50 procent af de naturbeskyttede arealer er i god tilstand i 2025 og kommunen vil ikke bruge pesticider.

Haveselskabet Aalborg er med i samarbejdet omkring ovenstående. Vi haveejere kan sagtens efterligne naturen mere i haverne uden at det ændrer på vores glæde ved det at have en have. Begrebet "en vildt pæn have" håber vi udbredes meget mere i fremtiden - så kom og få gode ideer til jeres egen have. 

Vi forventer at generalforsamlingen kan genneføres med fysiskt fremmøde - kan det ikke lade sig gøre grundet Covid19, så vil alle medlemmer få tilsendt en mail med information om hvorledes afviklingen foregår. 

Adresse 
Sebbersundvej 2A
Trekanten
9220 Aalborg Ø
Kontaktperson 
Tilmeldingsfrist 
9. februar 2021