Gå til hovedindhold
Arrangement - Generalforsamlinger

Generalforsamling Haderslev

Generalforsamling ,dagsorden ifølge vedtægter. Foredrag sådan puster du nyt liv i din have v.Jeanette Thysen.

Info

Hvornår 
28. februar 2019
19:30
Pris 
0
Medlemspris 
0
Afdeling/kreds 
Haderslev

Glæd dig til en farverig aften, hvor du får rig inspiration til at indrette din have med enkle og praktiske principper for god haveindretning. Både når du starter med at indrette din nye have fra grunden og når du vil forenkle og revitalisere din etablerede have. Haven er nemlig et sted der skal passe til dig og indrettes, så du kan nyde din have uanset, hvor du er i livet.

Budskaberne er især møntet på dig, som har en rigtig, menneskelig have. Lige fra dig med parcelhus, villa, ejendom eller landbrug til dig med rækkehus, sommerhus, kolonihave eller terrassehave. Undervejs får du eksempler på haver, som Jeanette har tegnet for at illustrere, hvordan du kan indrette haven i praksis.

Jeanette Thyssen er udover at være en engageret foredragsholder en erfaren havearkitekt og passioneret plantekvinde. Hun har siden 2010 været selvstændig havearkitekt og har tegnet et utal af personlige haver. Jeanette skriver sideløbende til Haveselskabets blad Haven og er planteskribent for fagbladet Grønt Miljø. Ved siden af underviser hun bl.a. gartnere og kommuner om stauder og bede som giver langstrakte planteoplevelser. Privat er hun selv haveejer og har prøvet glæderne og udfordringerne ved stort set alle typer af haver.

I kaffepausen afholder vi kredsens ordinære generalforsamling med dagsorden ifølge vedtægterne.
Der er gratis adgang. Haderslev Havekreds er vært ved kaffen.
 

Adresse 
Kløvermarken 1
KFUMs klubhus
6100 Haderslev
Kontaktperson 
Poul Pedersen
4521646084

Tilmelding ikke nødvendig

Påskekampagne

Magasinet HAVEN sætter her i marts fokus på forårsblomster, den nemme have, ukrudt og en ny serie: Med Karna Maj i køkkenhaven. Få 5 numre for 345 kr. – lige til foråret.