Gå til hovedindhold
Arrangement - Udflugter og havebesøg

Gensyn med Prærie i Helsinge

"Kør selv arrangement" til Danmarks største præriebed

Info

Hvornår 
06. oktober 2019
14:00 - 17:00
Pris 
0
Medlemspris 
0
Afdeling/kreds 
Sydvestsjælland

Det tidligere arrangement ved præriplantningen i Helsinge d. 6 august blev noget af et tilløbsstykke. Mere end 200 mennesker mødte op denne dejlige sensommeraften og så på prærien samtidig med af Finn viste rundt. Interessen for denne nye plantestil var langt over forventning og det var måske svært for alle, at få svar på de mange spørgsmål.

Der er nu blevet muligt endnu engang at åbne prærieplantningen, der jo er udført af plantedesigner Finn Bruun og Landsskabsarkitekt Thomas Høvsgaard Vejsnæs. Begge vil være tilstede hele eftermiddagen og Finn har som sidst medbragt et udvalg af stauder svarende til hvad du kan se i plantningen. Går du med ønsker om at skabe noget tilsvarende hjemme hos dig selv er her chansen før at møde to virkelige stadeeksperter.

Arrangementet er et samarbejde mellem Sydvestsjællands-  og Nordsjællands afdeling af Haveselskabet. 

I forhold til sidst har planterne jo ændret udseende. Netop nu kan du opleve de smukke efterårsfarver, strukturerne og ikke mindst de dekorative frøstande, kvaliteter der netop er  bør fremhæves ved denne plantning. Ligeledes vil en stor del af de ialt 24 asters være i fuld blomst. Sommerens farvel vil nogle kalde det og varer sikkert helt hen til jul.

Det er gratis at deltage - tag naboen med  

Adresse 
Helsingevej 105
3200 Helsinge
Kontaktperson 
Finn Bruun
22143119

Tilmelding ikke nødvendig