Gå til hovedindhold
Arrangement - Kurser og workshops

Gør altanen til en grøn oase

På denne workshop lærer du hvordan du forvandler din altan til en grøn oase.

Info

Hvornår 
25. april 2019
17:00
Pris 
200 kr.
Medlemspris 
150 kr.
Afdeling/kreds 
København
 
Workshop: Gør din altan til en grøn oase
 

Om sommeren får din altan nyt liv. Men hvordan forvandler du den til en grøn oase, du rent faktisk kan nyde - også når sommeren er slut? Kom til workshop på Dansk Arkitektur Center (DAC) og få ny inspiration. Vi planter genbrugspotter med spiselige urter og blomster oppe på DACs store tagterrasser, og du kan selvfølgelig tage resultatet med hjem!

 

Kan man plante timian ved siden af mynte? Hvilke altankasser er bedst? Og hvordan får man planter, der overlever og blomstrer fra april til frosten sætter ind?

Uanset om du lige har fået altan eller har haft det længe og godt kunne bruge nogle nye tricks, så har du nu muligheden for at komme godt fra start! Bente Mortensen fortæller og viser planter, der egner sig til dyrkning på altaner og i krukker.

Bente Mortensen er uddannet hortonom og har i mange år beskæftiget sig med natur i byen, blandt andet i Nordhavn. Bente brænder for at give sin viden og grønne fingre videre – og hun kan garanteret give både plantenørden og nybegynderen nye aha-oplevelser!

 

Du får:

  • 2 timers workshop
  • Entre til udstillingerne i Dansk Arkitektur Center og til DAC Café
  • Et glas vin og let forplejning
  • Din egen bæredygtige krukke med spiselige blomster med hjem
  • Gratis udgave af Magasinet Haven 
Workshoppen sker i samarbejde med DAC, Dansk Arkitektur Center, og foregår i BLOX - den nye kæmpe glasbygning ved Københavns havn. Hvis du også vil se udstillingerne, så kom i god tid, da de lukker kl. 17.
 
 
Adresse 
BLOX
Bryghuspladsen 10
1473 København K
Kontaktperson 
Hanne Dal
20610290
Tilmeldingsfrist 
18. april 2019
Antal deltagere 
50

Påskekampagne

Magasinet HAVEN sætter her i marts fokus på forårsblomster, den nemme have, ukrudt og en ny serie: Med Karna Maj i køkkenhaven. Få 5 numre for 345 kr. – lige til foråret.