fbpx Græsser og stauder i samspil | Haveselskabet Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

Græsser og stauder i samspil

Poul Pedersen fra Overdam Planteskole gæster Norddjurs med et inspirerende foredrag om græsser i samspil med stauder.

Info

Hvornår 
20. oktober 2020
19:00 - 22:00
Pris 
50kr
Medlemspris 
50kr
Afdeling/kreds 
Norddjurs

Overdam planteskole ved Hørsholm er specialister i græsser - havens skulpturelle og graciøse "balletdansere", som de producerer over 65.000 af om året - fordelt på godt 150 sorter.

Græsser er blevet et tiltagende stort tema blandt havefolket i de senere år grundet deres store anvendelighed og robuste egenskaber - det være sig i bede eller i krukker. De matcher adskillige stauder og tåler selv sandet sommerhusjord. Græsser står næste smukkest i efteråret og om vinteren, og efter en hård beskæring i det tidlige forår er de klar til endnu en sæson.

Poul Pedersen giver en introduktion til de forskellige typer af græsser og deres samspil med havens øvrige planter pg buske. Vi skal se billeder af det nye bed, der er anlagt i Haveselskabets Have på Frederiksberg samt eksempler på større kommunale anlæg, der er med til at fremme biodiversiteten, et emne der ligger alle havefolk meget på sinde i disse år.

Poul Pedersen medbringer et lille udvalg af planter, der sælges denne aften. 

Arrangementet er i samarbejde med Ørum Bibliotek. Billetter kan købes på Ørum Bibliotek eller online via norddjursbib.dk 

Resterende billetter sælges ved indgangen. 

 

 

Adresse 
Ørum Bibliotek
Skolebakken 43
8586 Ørum
Kontaktperson 
Anette Weisz Knudsen

Tilmelding ikke nødvendig