Gå til hovedindhold
Arrangement - Udflugter og havebesøg

Haveaften i Hodsager.

Vi skal se to dejlige og vidt forskellige haver. Og så skal vi nyde aftensmaden og kaffen i de to haver.

Info

Hvornår 
30. maj 2022
17:00 - 21:00
Pris 
140
Medlemspris 
70
Afdeling/kreds 
Måbjerg

Vi mødes på Rotvigvej 4 i Aulum hos Vibeke og Niels Jørgen Skytte kl. 17.00.

Vi skal se en nyere, stor parklignende landbohave med en stor sø med åkander og guldfisk. Udenfor haven græsser ejendommens heste. Langs gårdspladsen er der et staudebed. Bag søen er der bed med med opstammede fyr underplantet med hostaer. Forskellige buske omkranser terrassen og giver læ. På terrassen ses Vibekes store passion for fuchsiaer, og langs stien til gårdspladsen er der bede med roser og lavendel.

På dette dejlige sted serverer Måbjerg Kreds deres berømte sandwich med drikkevarer til. MEDBRING SELV STOL.

Vi fortsætter til Udholmvej 4 i Aulum, hvor Annette og Lasse Bjerre er flyttet til i 2017. De har en stor parklignende have med naturpræg, og den er omkranset af ca. 6 ha skov. I haven finder vi både vildtmarksbad, swimmingpool og sauna, og i en hytte er der Bed and Breakfast.Der er fældet mange træer i haven, og det har givet masser af lys til de tilbageværende, opstammede træer og rhododendronbede, som ligger strøet på den store plæne. I bunden af haven er der shelter med udsigt til huset og havens sø. I haven har der været afholdt "mini-smukfestival", og det er også planen at afholde en igen i 2022. Lasse er forhandler af robotplæneklippere af mærket Ambrogio, som er beregnet til store haver.

Vi slutter aftenen med kaffe. Du skal SELV MEDBRINGE STOL OG KAFFE, så sørger Måbjerg Kreds for brød.

Du kan indbetale deltagergebyr senest den 28. maj på kontonr. 7600 1104306 i Vestjysk Bank eller betale via mobilpay på nr. 1581NA.

Adresse 
Rotvigvej 4
7490 Aulum
Kontaktperson 
Pia Eliassen
24 43 44 05
Tilmeldingsfrist 
20. maj 2022
Tilmeld dig her