Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

Havegrupper

Vil du gerne være med i en havegruppe eller har jeres havegruppe plads til par ekstra? Så kom til speeddating

Info

Hvornår 
22. februar 2022
19:30 - 21:30
Pris 
ikke muligt
Medlemspris 
40
Afdeling/kreds 
København

En havegruppe er et uformelt socialt fællesskab, der består af medlemmer af Haveselskabet. Normalt er der 6 - 12 medlemmer, og gruppen har ofte en fælles haveinteresse: stauder, køkkenhave, skærehave, permakultur eller noget helt fjerde. Gruppen bor ofte i nærheden af hinanden. Nogle grupper er 'samme sted' i livet, andre grupper er et fællesskab på tværs af generationer.

Ideen er at man besøger hinandens haver mindst en gang hver sæson, og deruden kan man følges til arrangementer, tage på udflugter eller hjælpe hinanden, det er helt op til gruppen.

Til speeddatingen vil I først høre om en eller måske to havegrupper, hvad laver vi sammen og hvorfor er vi glade for vores havegruppe. Der er ikke nogen økonomi involveret i en havegruppe.

Derefter er der en kort præsentation af alle deltagere med bopæl, haveinteresse og om man ønsker en dag eller aften / weekend gruppe, og så er der dating eller matchning i en eller to omgange. 

Hvis du gerne vil med i en havegruppe; men ikke har mulighed for at deltage d. 22.02, så send en mail til kbh@haveselskabet.dk med en kort præsentation af dig og din have, så kommer du med i matchningen.

Inden vi går hjem er der forhåbentlig dannet nogle nye grupper, som både har fundet et navn, en kontaktperson og de første mødedatoer.

Vi sørger for lidt drikkevarer og lidt spiseligt.

Se også

https://haveselskabet.dk/havegrupper

 

Adresse 
Wagnersvej 19
Karen Mindes Kulturhus
2450 København SV
Kontaktperson 
Birthe Samuelsen
24947614
Tilmeldingsfrist 
20. februar 2022
Antal deltagere 
60
Tilmeld dig her