Gå til hovedindhold
Arrangement - Plante- og havemarkeder

HAVELOPPEMARKED

Stort loppemarked med (kun) haverelaterede ting og planter. Her kan du købe, sælge og bytte.

Info

Hvornår 
05. juni 2021
10:00 - 14:00
Pris 
0
Medlemspris 
0
Afdeling/kreds 
Frederiksberg

Have-loppemarkedet er både for PRIVATE OG PROFESSIONELLE. Men husk, at det er KUN haverelaterede ting, du kan sælge. Dette er IKKE et almindeligt loppemarked. Haveting er jo et vidt begreb. Vi nævner i flæng: stiklinger, løg, haveredskaber, krukker, møbler, havebøger & -blade, hjemmelavet saft & marmelade, tøj … og alt muligt andet.

Kik i dine gemmer, i udhuse og drivhuse, og tag alle de ting med, du har i overskud og gerne vil af med. På have-loppemarkedet finder køberne garanteret planter og haveting, som de selv vil have med hjem: usædvanlige planter, sjove frø, et godt redskab, lækre hjemmelavede delikatesser og meget mere! Når det gælder planter og blomster, så er forsommeren en fin tid til at plante nyt.

Også i Frederiksberg afdeling har vi ryddet op i vores kælder under Brøndsalen og sælger ud af de ting, der i tidens løb har samlet sig dernede. Det er mange fine og sjove fund, som er kommet frem i dagens lys - og som vi sælger til spotpris!

Det er gratis at deltage, men du skal selv medbringe bord. Der er ingen tilmelding, men på grund af Corona-restriktioner, vil vi bede deltagerne give os besked om, at I kommer. Gerne pr. mail.

NB! Haveloppemarkedet foregår dels på PLADSEN FORAN BRØNDSALEN, som er forbeholdt private deltagere – og dels på GRUSPLADSEN LIGE TIL VENSTRE INDENFOR INDGANGEN , hvor de professionelle gartnere/plantesælgere står.

Adresse 
Frederiksberg Runddel 1
Haveselskabets have
2000 Frederiksberg
Kontaktperson 
Tilmeldingsfrist 
5. juni 2021