Gå til hovedindhold
Arrangement - Plante- og havemarkeder

Havemarked Rønnebæksholm

Havemarked Rønnebæksholm d. 17. august 2019

Info

Hvornår 
17. august 2019
10:00 - 14:00
Pris 
kr. 30, gratis for børn og unge u. 18 år
Medlemspris 
kr. 30, gratis for børn og unge u. 18 år
Afdeling/kreds 
Baarse-Lundby
Faxe-Stevns
Næstved
Sydsjælland-Møn
Sydøstsjælland

Lørdag den 17. august 2019 kl. 10-14 danner Rønnebæksholm ved Næstved rammen om et stort havemarked og en spændende kunstudstilling.

Haveselskabet Sydøstsjælland arrangerer igen et spændende havemarked med spændende planter og gode råd til haven. Man behøver dog ikke have grønne fingre for at nyde Havemarked Rønnebæksholm, for de mange hobbygartnere og professionelle der sætter deres stande op i parken, deler gerne ud af gode råd om blomster og bede.  Her sælges alt fra stauder, dahlia, roser til vinplanter, pileflet og smedejern, og så er der også alle havenørderne med de særlige planter. En salgsplads, som kan være et lille stade eller en trailer, koster to planter, som bliver udloddet blandt publikum, henvendelse i Haveselskabets telt.

I Haveselskabets telt kan man se om man på entrebilletten har vundet en plante, møde ligesindede og få en hyggelig havesnak.

Vær med til at stemme på den smukkeste dahlia, din favorit.

Dahlia findes i et utal af farver, former og størrelser, og er så absolut en af sensommerens dejligste blomster.

Du kan deltage i konkurrencen ved at klippe en stilk af din flotteste dahlia, aflevere den i Haveselskabets telt mellem kl. 10-12.30. Den blomst der har fået flest stemmer offentliggøres i Haveselskabets telt kl. 13.30, og blomstens ejer får et gavekort til Birkevangs Havecenter.

Blandt de afgivne stemmer, vil der hver time blive trukket en vinder, dette offentliggøres i Haveselskabets telt, man skal selv henvende sig, for at få sin gevinst. Gevinster som ikke er afhentet kl. 14, tilfalder Haveselskabet.

Besøg den store Herregårdshave, der er smukt anlagt i geometriske bede med blomster og urter.                             Herregårdsgartneren Sara vil vise rundt i Herregårdshaven kl. 11 , mødested ved Venligheden. 

Besøg også Rønnebæksholms kunstudstilling , som billetten også dækker. 

Der kan købes kaffe/ vand/ kage og pølser.

Adresse 
Rønnebæksholm 1
4700 Næstved
Kontaktperson 
Ruth Tange
40211508

Tilmelding ikke nødvendig