Gå til hovedindhold
Arrangement - Plante- og havemarkeder

Havemarked Rønnebæksholm

Havemarked Rønnebæksholm med spændende planter og indendørs kunstudstilling. HUSK Coronapas el. negativ test

Info

Hvornår 
21. august 2021
10:00 - 14:00
Pris 
Kr. 30, gratis for børn og unge u. 18 år
Medlemspris 
Kr. 30, gratis for børn og unge u. 18 år
Afdeling/kreds 
Faxe-Stevns
Næstved
Sydsjælland-Møn

Haveselskabets store havemarked i parken ved Rønnebæksholm og kunstudstillingen indendørs  På havemarkedet er der mange ting at se og meget at lade sig inspirere af på de mange stande.

Hvis man har planter i overskud i sin have, så er man velkommen med en salgsbod, en salgsplads, som kan være et lille stade eller en trailer, koster to planter, som bliver udloddet blandt publikum, henvendelse i Haveselskabets telt, hvor man se, om man på entrebilletten har vundet en plante, møde ligesindede og få en hyggelig havesnak.

Året konkurrence er en buket, bundet af havens og naturens smukke blomster. Alle kan være med, bind en buket og aflever den i Haveselskabets telt, gerne inden kl. 10. Medbring IKKE en vase, vi har vasen, som du efterfølgende kan tage med hjem, alle gæster på havemarkedet kan stemme på deres favoritbuket,

der trækkes lod - 2 gevinster pr gang - blandt alle afgivne stemmer kl.11.30 og 13.30, som offentliggøres i Haveselskabets telt. Man skal selv henvende sig, for at få sin gevinst. Gevinster som ikke er afhentet kl. 14, tilfalder Haveselskabet 

Flotteste buket kåres kl. 13.45, der er en 1. 2. og 3. præmie.

Besøg også den store Herregårdshave, der er smukt anlagt i geometriske bede. Her vil Herregårdsgartneren Sara vise rundt kl. 11. Mødested ved Venligheden, den røde murstens pavillon.

Udover Havemarkedet er også den 6.000 m2 store herregårdshave med blomster og urter et besøg værd, og sidst men ikke mindst Rønnebæksholms aktuelle udstilling Upåagtet – Emily Gernild & Christine Swane, som billetten også dækker.

.

Der er mulighed for at købe lidt mad og drikke.

 

 

 

Adresse 
Rønnebæksholm 1
4700 Næstved
Kontaktperson 
Ruth Tange
40211508

Tilmelding ikke nødvendig