Gå til hovedindhold
Arrangement - Haverejser

Haverejse til Nordjylland

Havetur. Nordjylland er rig på haveoplevelser, og vi skal se spændende haver, en fantastisk park og et gartneri.

Info

Hvornår 
16. juni 2018
06:30
17. juni 2018
20:30
Pris 
1995
Medlemspris 
1995
Afdeling/kreds 
Roskilde-Køge

Program:

Lørdag den 16. juni:

Afgang Ølby station kl. 06.30 og Roskilde Rådhus kl. 06.50. 

Vi skal med Molslinien, Odden-Aarhus, overfartstid 70 min. Mulighed for at købe morgenmad under overfarten.

Første stop er Milbakhaven ved Brønderslev, hvor vi starter med at spise frokost i havens frokoststue. Milbakhaven er en stor, smuk, varieret og blomsterrig landbohave i stadig forandring i bakket landskab i den jyske ås. 

Derefter til Bangsbo Botaniske Have, Frederikshavn, en del af Nordjyllands Kystmuseum. Parken er på 8 ha og er en engelsk inspireret have ved den gamle herregård Bangsbo. Ud over parken er der det egentlige botaniske anlæg påbegyndt i 2006 med søer og kanaler og bl.a. verdens største spaltebed med alpinplanter. Vi får en rundvisning i det botaniske anlæg.

Overnatning på Hotel Jutlandia, Frederikshavn.

Søndag den 17. juni:

Vi starter med Staudemarken, Birkelse, Åbybro, der er et gartneri med 1000 forskellige stauder, græsser og krydderurter .

Henriettes Havedesign, Åbybro: 

Henriette Lønstrup, tidligere gartner hos Anne Just, Haven i Hune, har omdannet 5 ha af sin landbrugsejendom til en kæmpe inspirationshave med planteskole og butik. Roser, stauder, løgplanter og sommerblomster pryder bedene fra april til oktober. Mange stedsegrønne solister og hække holder sammen på det hele. Drivhuset er havens hjerte tillige med en dejlig køkkenhave. Masser af inspiration til at etablere eller forandre vores haver. Henriette viser rundt i haven.

Frokost et sted i Blokhus eller omegn.

Haven i Hune, Blokhus

For de fleste er Haven i Hune en uforglemmelig haveoplevelse og mange vender tilbage. Vi får en kort introduktion til haven ved ankomst. Haven er sindrigt opbygget af en række oplevelsesrum, hvor der altid er en fin visuel dialog mellem selve stedets geometriske komposition og de mange blomster og træer, der skaber et organisk modspil og en intens farvepragt. Kaffe og skøn hjemmebagt kringle kan købes og nydes i haven. Selvom grundlæggeren af dette lille stykke paradis, Anne Just, døde i 2009, lever haven videre helt i hendes ånd.

Forventer at være tilbage i Køge og Roskilde kl. hhv. 20.00 og 20.30.

Pris for haverejsen, der omfatter bus, overnatning, måltider (1 morgenmad, 2 frokoster, 1 middag) og entréer:

1.995 kr. hvis under 35 deltagere/1.695 kr. hvis over 35 deltagere. Tillæg for enkeltværelse 295 kr.

Ved tilmelding bedes man indbetale et depositum på 500,- til  Reg.nr. 1436   Konto nr.: 3493 213 317 og også sende oplysning om navn, adresse, tlf.nr. til vores mailadresse og hvor man ønsker at stige på. (Ølby eller Roskilde)  Tilmelding er først gældende, når depositum er modtaget.

Adresse 
Ølby Station
Ølby Center 2
4600 Køge
Kontaktperson 
Hanne Windemüller
22502927
Tilmeldingsfrist 
1. maj 2018
Tilmeld dig her

Så er foråret her for alvor!

Giv dig selv 5 numre af Danmarks bedste havemagasin HAVEN for kun 345 kr. - eller giv HAVEN til én, du holder af. Lige nu får du en ekstra gave med.