Gå til hovedindhold
Arrangement - Udflugter og havebesøg

Havevandring i Skjern

Vi mødes på  Kvembjergvej 4B i Skjern hvor vi skal se en kæmpe have med gode læforhold. Medtag selv kaffe/brød

Info

Hvornår 
10. august 2022
19:00 - 21:00
Pris 
50
Medlemspris 
0
Afdeling/kreds 
Ringkøbing
Rækker Mølle

Vi mødes på  Kvembjergvej 4B i Skjern kl. 19:00 

Her bor Bitten Maan og Svend Pedersen 

De er gået mod strømmen. I stedet for at flytte til noget mindre har det ældre par bygget nyt hus og anlagt en kæmpe have.  

Der er rhododendroner, mange hostaer, pæretræer, georginer, dahliaer, gunneraer og mange, mange andre planter. Det kniber lidt med roser, for dem har rådyrene en forkærlighed for. En lille sø pryder og fryder i midten, og hvor man end går, kan man finde en lille bænk, der giver læ, hvad enten vinden er i vest eller øst. 

Parret, der mødte hinanden i en moden alder, solgte byhuset i Skjern, byggede et helt nyt hus på Kvembjergevej  og anlagde en 11.000 kvadratmeter stor have. 

- Jeg har altid boet langt ude på landet, og jeg synes, det er frygteligt at bo i byen. Vi nyder hver eneste dag og går altid mange ture hver dag i haven, siger Bitten, der stammer fra Møborg. 

Havens indretning har de selv stået for. Mens grunden stod tom, plantede de træer, som nu omkranser den parklignende have. På ganske få år har de fået indrettet et grønt og frodigt stykke paradis, hvor dyrelivet og planterne trives, selvom grunden er fyldt med rødt sand fra den gang, hvor der lå en minkfarm. 

Hemmeligheden bag den frodige have er iflg. Bitten Pedersen - hønsemøg. Alle planterne får en håndfuld eller to, og så vokser de ellers lystigt. 

Adresse 
Kvembjergvej 4B
6900 Skjern
Kontaktperson 

Tilmelding ikke nødvendig