Gå til hovedindhold
Arrangement - Udflugter og havebesøg

Helleborustur

Kør selv tur til Gartneriet Spiren ved Skælskør. Helleborus, vintergækker mm.

Info

Hvornår 
14. marts 2020
11:00 - 16:00
Pris 
gratis
Medlemspris 
gratis
Afdeling/kreds 
Nordvestsjælland

Marianne Rosten der ejer og driver Gartneriet Spiren har i weekenden 14. og 15. marts stort arrangement, hvor det er de fantastiske forårsbebudere, helleborus, vintergækker, Lewisia samt mange andre spændende planter, der disse dage er ekstra fokus på. Gartneriet Spiren er til daglig specialgartneri veder. Helleborus, men til weekendens arrangement, har Marianne Rosten inviteret specialister fra Holland og Sverige, der både medbringer planter, samt holder foredrag. Der vil naturligvis være mulighed for at anskaffe sig spændende sorter og arter af de nævnte planter.
Haveselskabet Nordvestsjælland håber at rigtig mange af vores medlemmer, og naturligvis også alle andre vil besøge Spiren denne dag. Set fra Haveselskabets side bliver vores kør selv tur derfor lidt anderledes. Som I ved er det normalt bestyrelsen der sørger for kaffe og kager til vores arrangementer. Til dette arrangement er det Marianne der står herfor, til yderst rimelige priser, så derfor er der ikke noget deltagerbeløb på vores tur, ligesom I selv kan vælge hvornår I ønsker at ankomme. På gartnerietspiren.dk fremgår tidspunkter for de forskellige aktiviteter, så I evt. kan afpasse jeres ankomst.
Marianne Rosten vil fortælle nærmere om arrangementet, til vores generalforsamling, d. 27. februar, hvor hun, sammen med Ib (Hosta) Nielsen står for det afsluttende arrangement.

Adresse 
Gartneriet Spiren
Fornetoftevej 10, Stigsnæs
4230 Skælskør
Kontaktperson 
Willy Larsen (haveselskabet Nordvestsjælland)
61718542

Tilmelding ikke nødvendig