Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

Højbede + genbrug i haven

Få masser af inspiration, DESIGN DIN HAVE MED HØJBEDE og og KREATIVT GENBRUG – IDEER TIL HAVEN.

Info

Hvornår 
25. februar 2020
19:00 - 22:00
Pris 
100
Medlemspris 
50
Afdeling/kreds 
Esbjerg
Varde

Nina Ewald er en passioneret havejournalist og -fotograf, som har udgivet en lang række havebøger. Hun er desuden en meget anvendt foredragsholder og underviser i havedesign.
Derudover sidder hun i Haveselskabets hovedbestyrelse samt i bestyrelsen for Frederiksbergafdelingen.

HØJBEDE OG KREATIVT GENBRUG I HAVEN

Et billedforedrag med masser af inspiration, der tager udgangspunkt i Nina Ewalds bøger, DESIGN DIN HAVE MED HØJBEDE og KREATIVT GENBRUG – IDEER TIL HAVEN. Både for helt nye haveejere og mere erfarne. Før pausen fortæller Nina om højbede, der kan indgå i havens samlede design som et fornyende supplement til helheden. Højbede kan noget, som almindelige bede ikke kan. Nina fortæller også om materialer og konstruktioner.

Efter pausen drejer det sig om genbrug, og her udvides begrebet fra traditionelle genbrugsting – fx møbler, småinventar og byggematerialer – til grønt genbrug: alt det, som bliver til overs fra havearbejdet samt alle de ting, vi kan finde i naturen. En guldgrube af materialer, der kan bruges i andre sammenhænge, både smukke og praktiske. Genbrug sparer penge, pynter på CO2 regnskabet og giver din have personlighed.  

Adresse 
Jerne sognehus
Møllebakken 2
6705 Esbjerg Ø
Kontaktperson 
Inger Marie
24542625
Tilmeldingsfrist 
22. februar 2020
Tilmeld dig her