fbpx Irland, Smaragd Øen - Aflyst! | Haveselskabet Gå til hovedindhold
Arrangement - Haverejser

Irland, Smaragd Øen - Aflyst!

7 dages enestående have- og natur rejse, 11. - 17. juni 2020 Flyafgang fra Billund og Kastrup

Info

Hvornår 
11. juni 2020
09:30 - 19:00
17. juni 2020
08:30 - 18:30
Pris 
Kun medlemmer
Medlemspris 
kr. 8.898-
Afdeling/kreds 
Odder

OBS! Desværre, på grund af covid-19, er rejsen til Irland aflyst. Alle deltagerne får deres penge tilbage, inklusiv depositum.  Deltagerne får personlig besked fra Gislev Rejser.

Irland er en enestående ø, med et mildt klima, betagende natur, dramatiske kyster og livlige byer, som irerne selv kalder The Emerald Isle.  I udvælgelsen af haverne, er der lagt vægt på at også de er enestående fx i forhold til havens mikroklima, som tillader subtropiske vækster fra sydligere himmelstrøg, eller beliggenhed og udsigten, eller planterigdomme m.fl.

Den hyggelige by Killarney, hvor vi har tre overnatninger, har mange pubber, med levende irsk musik. Byen er omgivet af grønne skovklædte bjerge, og ligger tæt på den berømte Ring of Kerry. I den østlige del af Irland, syd for Dublin, ligger byen Delgany, i Wicklow bjergene. Her har vi også tre overnatninger.

Vi oplever mange spændende haver, bl.a. Mount Usher, Powerscourt, Muckross Garden, Lismore Castle,  National Botanic Gardens, Dublin, søskendeparret June Blake og Jimi Blakes to haver, plus flere private haver. Med færgen besøger vi haverne på Garnish Island, og sejler forbi en sælkoloni. Vi oplever også Ring of Kerry, Bantry Bay, Sheep´s Head halvøen, og den gamle klosterruin Glendalough, plus en halv dag i farverige Dublin.

Pris: kr.8.898- ved 45 deltagere. Tillæg for eneværelse kr. 1.985- Der er kun få eneværelser.

Alle deltagere skal være medlem af Haveselskabet. Det koster kr.630- pr. husstand for et års medlemskab, kr.345- for et halvt års. Man er selv ansvarlig for indmelding, enten på www.haveselskabet.dk eller tlf. 4593 6000.

Prisen inkluderer fly fra Billund eller Kastrup, med mellemlanding i Amsterdam, 23kg bagage, bustransport i Irland, 6 x hotelophold på 2 hoteller i dobbeltværelse med bad og toilet, 6 x morgenmad, 6 x aftensmad, alle entréer, bidrag til rejse-garantifonden, og ikke mindst, 7 dages hyggeligt samvær og uforglemmelige oplevelser.

11.06.2020 Afgang fra Billund kl.10.05, og fra CPH kl.09.25

17.06.2020 Ankomst Billund kl.17.45, og CPH kl.18.20

Der tages forbehold for programændringer. Et dag-til-dag program udsendes i maj.

Tilmelding, gerne på e-mail til: wendynielshobolt@gmail.com eller Wendy Jensen, tlf. 86 56 01 08.

Opgiv venligst navn (det er vigtig at det er identisk med navnet i passet) og adresse på samtlige deltagere, telefonnr., mobil nr., e-mailadresse, tilslutningssted, Billund lufthavn eller Kastrup, ønskers afbestillingsforsikring, ønskers rejse-forsikring, evt. madallergier der skal tages hensyn til, og type af værelse ønsket:                        

E = eneværelse; DD = dobbeltværelse med dobbeltseng; DT = dobbeltværelse med tvillingesenge;

Depositum: i begyndelsen af oktober opkræves et ikke-refunderebart depositum af kr.1.000- af Gislev Rejser, som er den tekniske arrangør. Restbeløbet forfalder 27.januar 2020.

Efter den 27. januar 2020 er tilmeldingerne bindende hvilket vil sige, at de ikke kan ændres omkostningsfrit eller annulleres.

Tillæg:

  • Afbestillingsforsikring: Kr. 650- per person.
  • Rejseforsikring kan bestilles til deltagere, der ikke på forhånd er dækket gennem familieforsikring eller andet. Særlig vigtig i denne forbindelse er hjemtransport i tilfælde af sygdom. Det er ikke dækket af det gule/blå sygesikringskort.

VIGTIGT - Eftersom de indeholdte skatter og afgifter i ovennævnte flybilletter er vejledende, og ikke kan garanteres før flybilletterne udstedes, tages der forbehold for eventuelle senere prisreguleringer.

Gislevs privatlivspolitik: https://www.gislev-rejser.dk/privatlivspolitik

 

Adresse 
Kastrup lufthavn og
Billund lufthavn
8300 Billund/København
Kontaktperson 
Wendy Jensen
86560108
Tilmeldingsfrist 
8. oktober 2019
Antal deltagere 
50