Gå til hovedindhold
Arrangement - Udflugter og havebesøg

Jubilæumshavetur

Vi skal på en heldags-jubilæumstur og se 3 dejlige romantiske haver, smukt beliggende på ryggen af Den Jyske Ås.

Info

Hvornår 
12. juni 2021
09:00 - 17:00
Pris 
150
Medlemspris 
150
Afdeling/kreds 
Nibe

* * *   VIGTIGT! * * *
TILMELDING ER NØDVENDIG - tilmeld dig via kontakt email (højre side) 

Vær OPMÆRKSOM på at vi naturligvis følger myndighedernes rådgivning ift COVID-19 situationen - der kan derfor komme ændringer ift antal deltagere eller aflysning af arrangementet.    Så følg med her.  Har du tilmeldt dig, vil du få automatisk besked om ændringer.

Med tålmodighed, ydmyghed og viden har nedenstående dedikerede havefolk igennem mange år fået skabt deres haver – haver smukt beliggende i landskabet på ryggen af Den jyske Ås.

Mirna og Leifs Hørby Haven, Hyldevej 5, Hørby, 9300 Sæby.
Mirna og Leif har kastet deres kærlighed på Dahlia og roser. Hvad angår roserne, fremstår haven som et mindre rosarium med klematis iblandt og fin skiltning.
Dahlia er naturligvis ikke endnu i blomstring, men en snak om arter og dyrkning giver Mirna og Leif gerne.
I øvrigt smykkes haven fra tidligt forår af forårsblomster, rododendron, frugttræer og senere af liljer og græsser.

Merete og hendes mands have, Hestvangsvej 5, Karup, 9300 Sæby.
Har du en rose, du ikke kender navnet på, så tag den med på turen! Måske kan Merete hjælpe! Hun har med nysgerrighed og vedholdenhed erfaret sig viden om roser, deres oprindelse, arter (historiske som moderne) og dyrkning. I årevis har hun videregivet viden og fotograferet til Det danske Rosenselskab og stået i spidsen for Rosenkreds Nordjylland.
Med god sans og viden som havearkitekt har hun integreret sine roser i sin store moderne landbohave i rum med staudebede, orangeri, drivhus med dyrkede roser og skovhave. Alt i pagt med naturen og med vægt på biodiversitet.

Susanne Laage Vinther og hendes mands have, Rølborgvej 13, Karup, 9300 Sæby.
Susanne og hendes mand har boet på stedet siden august 1986. Haven er på 1400 M2 land og blev ny anlagt i 2000 efter elmesyge i omkransende træer.
Susanne karakteriserer deres have som vild og romantisk med bl.a. roser, beliggende i pragtfuld natur til alle sider i bakket landskab. For år tilbage var deres have i Haveselskabets HAVEN. De har ca. 14 tdr. land til rekreativt formål med eng, skov og mose. Susannes mand klipper ca. 1 km lang sti rundt om søerne, den rute er vi velkommen til at gå på.

Praktiske oplysninger: Vi tager vores egen madkurv og drikkevarer med til hele dagen. Vi kører selv, laver naturligvis samkørsel. Tag praktisk tøj og fodtøj på.

 

De to sidste adresser er ikke så lette at finde! Når vi kører til Susanne og hendes mand skal vi køre ad Tvedenvej og holde til højre, hvor vejen deler sig – og de bor helt nede for enden af vejen.

Adresse 
Hyldevej 5
Hørby
9300 Sæby
Kontaktperson 
Bente Kragh
20412462
Tilmeldingsfrist 
30. maj 2021
Antal deltagere 
50
Tilmeld dig her