fbpx Juleinspiration | Haveselskabet Gå til hovedindhold
Arrangement - Julearrangementer

Juleinspiration

Juleinspiration med Kirsten Pedersen, Naturbinderiet i Bibliotekssalen

Info

Hvornår 
11. november 2019
19:00 - 22:00
Pris 
160 kr
Medlemspris 
100 kr
Afdeling/kreds 
Måbjerg

Den 11. november skal vi atter have fornøjelsen af at have Kirsten Pedersen fra Naturbinderiet i Mejdal på besøg ved årets juleinspiration. Arrangementet foregår som tidligere i Bibliotekssalen på Holstebro Bibliotek.

Gennem mange år har Haveselskabet Måbjerg Kreds arrangeret juleinspiration, og vi har tidligere haft fornøjelsen af Kirstens fremvisning. Hun laver nogle meget spændende juleting med masser af naturting i. Kirsten medbringer varer/ materialer til salg efter demonstrationen.

Tendensen i år er, at alt er tilladt. Mange har en helt bestemt stil i deres hjem og ønsker derfor at julen skal passe ind her både i farve og udformning. Naturen er generelt i højsædet, og dekorationerne må meget gerne laves i en eller anden genbrugsbeholder og også gerne have genbrugselementer med.

Kirsten laver dekorationer med hovedsageligt naturmatrialer, og hun vil lave pynt til indendørs brug men også lidt til udenfor.

I løbet af aftenen vil kredsen sørge for en forfriskning.

Der vil blive trukket lod om bl.a. nogle af Kirstens dekorationer på indgangsbilletten.

Du kan allerede nu reservere plads. Pladser tildeles efter "først- til-mølle"princippet, så jo før du reserverer plads, jo længere nede i salen kommer du til at sidde. Du kan også købe billet ved indgangen.

Adresse 
Kirkestræde 13
Bibliotekssalen, Holstebro Bibliotek
7500 Holstebro
Kontaktperson 
Annette Skytte
30193633

Tilmelding ikke nødvendig

Tilmeld dig her