fbpx Juleinspiration | Haveselskabet Gå til hovedindhold
Arrangement - Julearrangementer

Juleinspiration

Blomstermanden Johny Haugaard fra Herning kommer og giver os masser af inspiration til julens dekorationer.

Info

Hvornår 
12. november 2020
19:00 - 21:30
Pris 
160 kr
Medlemspris 
100 kr
Afdeling/kreds 
Måbjerg

Den 12. november kommer Blomstermanden Johny Haugaard til Bibliotekssalen på Holstebro Bibliotek.

Det er lykkedes Haveselskabet Måbjerg Kreds at få denne travle og kendte dekoratør til at komme og give os masser af inspiration til julens dekorationer og kranse. Johny er kendt af de fleste for sine særdeles succesfulde juleudstillinger i Herning. I 2018 var det "A dream come true" som betog alle os, der så den, med en fantastisk følelse. Hvordan kan dette lade sig gøre? Det var så storslået, at man mangler ord. Og han gjorde det så igen i 2019. Denne gang hed udstillingen "Follow your Heart". Det var endnu en utrolig oplevelse. At stå inde under en flere meter høj kuppel lavet af guldsprøjtede troldhasselgrene, kan få de fleste til at tabe mælet.

Og det er denne utroligt kreative mand, vi skal have fornøjelsen af i 2020. Johny er udlært dekoratør. Han valgte at gå i mesterlære, da han er ordblind. Men den kreative hjerne ville mere, så derfor åbnede han en blomsterbutik. Det med blomster er selvlært, ligesom Johny også har lært sig at lave fantastisk mad. Han tager ud og laver arrangementer, hvor han står for både pynt og madlavning.

I Holstebro kunne man i december 2019 se Johnys evner brugt til at lave gården ved Knudsens Hotel om til et sandt juleeventyr.

Det bliver dog i mindre målestok, vi får set Johny lave dekorationer. Og det kan han selvfølgelig også.

I aftenens løb vil der være en pause, hvor havekredsen sørger for forfriskninger.

Der vil kun blive udbudt 142 pladser til salg (ingen på balkonen), så derfor kunne det være en god idé at tilmelde sig allerede nu. Pladser tildeles, så de, der tilmelder sig først, får de bedste pladser. Hvis der ikke bliver udsolgt før den 12. november, kan man købe billetter ved indgangen.

Det vil være en stor fordel både for deltagere af arrangementet og for Måbjerg Kreds, hvis du betaler, inden du kommer til arrangementet. Så undgår vi kø ved "billetlugen". Ved betaling SKAL du opgive navnet på den person, billetterne er bestilt til. Du kan overføre penge via netbank til kredsens kontonr. 76001776940 og huske at skrive dit navn på. Eller du kan overføre pengene via mobile pay til "box67553". Du skal i stedet for de sædvanlige 8 tal skrive box efterfulgt af de 5 tal uden mellemrum. Husk at tjekke, at pengene overføres til Haveselskabet Måbjerg Kreds, Annette Semann Skytte, inden du godkender endeligt. Og husk at påføre dit navn. Tak for denne hjælp.

Adresse 
Kirkestræde 13
Bibliotekssalen, Holstebro Bibliotek
7500 Holstebro
Kontaktperson 
Annette Skytte
30193633
Antal deltagere 
142
Tilmeld dig her