Gå til hovedindhold
Arrangement - Julearrangementer

Juleinspiration, Dean Bang

Blomsterdekoratør Dean Bang, Århus vil med sine eksklusive dekorationer give os inspiration til den kommende højtid.

Info

Hvornår 
18. november 2021
19:00 - 21:30
Pris 
200 kr
Medlemspris 
125 kr.
Afdeling/kreds 
Måbjerg

DU KAN ALLEREDE NU TILMELDE DIG.

Det vil være en stor fordel både for deltagere af arrangementet og for Måbjerg Kreds, hvis du betaler, inden du kommer til arrangementet. Så undgår vi kø ved "billetlugen". Ved betaling SKAL du opgive navnet på den person, billetterne er bestilt til. Du kan overføre penge via netbank til kredsens kontonr. 76001104306 og huske at skrive dit navn på.  Du kan også betale via mobilpay på vores nye nummer, som er 1581NA. Uanset hvilken måde du vælger skal betaling ske senest 2 bankdage inden arrangementets afholdelse. 

Vi tager dog stadig mod betaling ved indgangen.

Hvis du ikke er medlem af Måbjerg Kreds, bedes du medbringe dit medlemskort til Haveselskabet.Tak for denne hjælp.

Den 18. november 2021 har Haveselskabet Måbjerg Kreds fornøjelsen af at præsentere Dean Bang som årets inspirationskilde.

Dean er indehaver af blomsterbutikken Bang & Thy i Århus. Allerede efter en skolepraktik som blomsterdekoratør i 8. klasse vidste Dean, hvad vej han skulle. Han er autodidakt, men allerede før han fyldte 20 år, havde han sin egen blomsterbutik i Sønderjylland. Den er nu udskiftet med butikken i hjertet af Århus, hvorfra Dean skræddersyr alle sine bestillinger til den enkelte kunde - uanset om der er tale om store erhvervskunder eller enkeltpersoner, der spontant besøger den lækre blomsterbutik.

Dean Bang er kendt for de mere kantede og kreative blomsterarrangementer og buketter. Og noget af dette vil vi få at se til årets juleinspiration.

Aftenens arrangement begynder kl. 19.00 i Bibliotekssalen på Holstebro Bibliotek, Kirkestræde 13, Holstebro. I løbet af aftenen sørger Måbjerg Kreds for en forfriskning.

Der er begrænset deltagerantal, og det bliver ikke muligt at sidde på balkonen.

Du kan allerede nu bestille billet til denne unikke aften. Pladser tildeles efter "først-til-mølle-princippet", så de, der bestiller først, får plads længst fremme i salen. Billetter kan bestilles ved at udfylde tilmeldingsblanketten på hjemmesiden eller hos Annette Skytte på tlf. 30 19 36 33.

Pris for arrangementet incl. forfriskning er 125 kr. for medlemmer af Haveselskabet og 200 kr. for ikke-medlemmer.

 

Adresse 
Kirkestræde 13
Bibliotekssalen, Holstebro Bibliotek
7500 Holstebro
Kontaktperson 
Annette Skytte
30193633
Antal deltagere 
128
Tilmeld dig her