Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

Kaj Andersen fra Flauenskjold fortæller om de fantastiske Dolomitter i Norditalien, som er nogle af de flotteste og mest spændende bjerge der findes i Europa.

Han komme ind på nogle af disse bjerges hemmeligheder og viser plantebilleder, billeder af dyreliv mv.

Info

Hvornår 
17. oktober 2019
19:00 - 21:00
Pris 
70,00 kr.
Medlemspris 
70,00 kr.
Afdeling/kreds 
Brønderslev

Brønderslev Havekreds afholder 17. oktober inspirations aften om de fantastiske Dolomitter i Norditalien. Vi mødes i mødelokalet v. Brønderslevhallernes Cafeteria kl. 19, Knudsgade 15, 9700 Brønderslev.

Kaj Andersen fra Flauenskjold fortæller om de fantastiske Dolomitter i Norditalien, som er nogle af de flotteste og mest spændende bjerge der findes i Europa. Han vil i dette foredrag komme ind på nogle af disse bjerges hemmeligheder, se på plantebilleder, billeder af dyreliv mv. Han vil komme ind på hvordan det er at leve i bjergene, samt hvordan man kan komme til disse spændende områder.

Han kommer ligeledes ind på de forfærdelige kampe i Dolomitterne i Norditalien, under den første verdenskrig.

Kaj og konen Minna har rejst i disse bjerge i ca. 25 år, og har besøgt områder der normalt ikke er til at komme til, uden med lokalkendskab.

Kaj og Minna har som hobby, at holde disse spændende planter fra bjergene i deres spaltebed og alpinhuse. Alle planterne i bjergene er fredede, derfor indsamler de frø fra planterne, hvilket er fuld lovligt. Det er den måde de kan lave spændende nye arter til deres spaltebed og alpinhuse.

Brønderslev Havekreds håber at se rigtig mange til denne spændende- og inspirerende aften med Kaj Andersen.

Prisen for aftenens arrangement er 70,- kr. og er inkl. Kaffe og kage.

Alle er velkommen til at deltage, så tag naboer og venner med. 

Adresse 
Brønderslevhallernes Cafeteria
Knudsgade 15
9700 Brønderslev
Kontaktperson 
Ib L. Nielsen
98887709

Tilmelding ikke nødvendig

Få masser af inspiration

I magasinet HAVEN kan du læse om nye tendenser, spændende haver, beddesign - og sjove "gør det selv" projekter. HAVEN udkommer 10 gange om året.