fbpx Karup Kartoffelmelsfabrik | Haveselskabet Gå til hovedindhold
Arrangement - Udflugter og havebesøg

Karup Kartoffelmelsfabrik

Vi mødes på Karup Kartoffelmelsfabrik, hvor vi får en rundvisning og hører om virksomheden. Bagefter frokost.

Info

Hvornår 
03. oktober 2020
10:30 - 14:30
Pris 
200 kr
Medlemspris 
100 kr
Afdeling/kreds 
Måbjerg

Det vil være en stor fordel både for deltagere af arrangementet og for Måbjerg Kreds, hvis du betaler, inden du kommer til arrangementet. Så undgår vi kø ved "billetlugen". Ved betaling SKAL du opgive navnet på den person, billetterne er bestilt til. Du kan overføre penge via netbank til kredsens kontonr. 76081776940 og huske at skrive dit navn på. Eller du kan overføre pengene via mobile pay til "box67553". Du skal i stedet for de sædvanlige 8 tal skrive box efterfulgt af de 5 tal uden mellemrum. Husk at tjekke, at pengene overføres til Haveselskabet Måbjerg Kreds, Annette Semann Skytte, inden du godkender endeligt. Og husk at påføre dit navn. Overførslen SKAL være foretaget senest dagen før arrangementet, altså senest den 2. oktober 2020. Vi tager dog stadig mod kontanter ved indgangen. Tak for denne hjælp.

Er du ikke medlem af Haveselskabet Måbjerg Kreds, bedes du medbringe dit medlemskort til Haveselskabet, hvis du er medlem her.

Den 3. oktober er Haveselskabet Måbjerg Kreds inviteret på virksomhedsbesøg på Karup Kartoffelmelsfabrik. Vi mødes på fabrikken på Engholmvej 19 i Karup. Mangler du kørelejlighed, så kontakt Anne Marie på tlf. 30 28 64 45.

Vi får fortalt om virksomheden og får en rundvisning.

Der skulle være godt gang i den på fabrikken på denne tid af året. Masser af melkartofler på markerne skal tages op og fragtes til fabrikken. Her bliver de lavet til kartoffelmel. Det bruges i dag i utroligt mange produkter, hvor det giver stivelse. Bl.a. bruges det i den ost, vi køber færdigrevet. I disse mijøtider forsøger man, om kartoffelmelet kan bruges til engangsservice, så der spares på papiret. Alt det skal vi høre nærmere om.

Efter besøget skal vi på Karup Hotel og nyde en let frokost. Mon ikke det bliver lækkert og hyggeligt ?

 

Adresse 
Engholmvej 19
Karup Kartoffelmelsfabrik
7470 Karup
Kontaktperson 
Anne Marie Saaugaard
30286445
Tilmeldingsfrist 
25. september 2020
Tilmeld dig her