Gå til hovedindhold
Arrangement - Udflugter og havebesøg

Karup Kartoffelmelsfabrik

Programændring til Virksomhedsbesøg på Karup Kartoffelmelsfabrik. Vi skal spise vores frokost i det grønne.

Info

Hvornår 
02. oktober 2021
10:30 - 14:30
Pris 
200 kr.
Medlemspris 
100 kr.
Afdeling/kreds 
Måbjerg

 

Det vil være en stor fordel både for deltagere af arrangementet og for Måbjerg Kreds, hvis du betaler, inden du kommer til arrangementet. Så undgår vi kø ved "billetlugen". Ved betaling SKAL du opgive navnet på den person, billetterne er bestilt til. Du kan overføre penge via netbank til kredsens kontonr. 76001104306 og huske at skrive dit navn på. Eller betale via mobilpay på vores nr. 1581NA. Betaling SKAL være foretaget senest 2 bankdage inden arrangementet.

Vi tager dog stadig mod kontanter ved indgangen. 

Er du ikke medlem af Haveselskabet Måbjerg Kreds, bedes du medbringe dit medlemskort, hvis du er medlem af Haveselskabet.

Den 2. oktober er Haveselskabet Måbjerg Kreds inviteret på virksomhedsbesøg på Karup Kartoffelmelsfabrik. Vi mødes på fabrikken på Engholmvej 19 i Karup. Mangler du kørelejlighed, så kontakt Pia på tlf. 24 43 44 05.

Vi får fortalt om virksomheden og får en rundvisning.

Der skulle være godt gang i den på fabrikken på denne tid af året. Masser af melkartofler på markerne skal tages op og fragtes til fabrikken. Her bliver de lavet til kartoffelmel. Det bruges i dag i utroligt mange produkter, hvor det giver stivelse. Bl.a. bruges det i den ost, vi køber færdigrevet. I disse mijøtider forsøger man, om kartoffelmelet kan bruges til engangsservice, så der spares på papiret. Alt det skal vi høre nærmere om.

Efter besøget sørger havekredsen for frokost i det grønne. Så tag varmt tøj på.

 

Adresse 
Engholmvej 19
Karup Kartoffelmelsfabrik
7470 Karup
Kontaktperson 
Pia Eliassen
24434405
Tilmeldingsfrist 
25. september 2021
Tilmeld dig her