Gå til hovedindhold
Arrangement - Foredrag

Kompostering

Bliv klogere på kompostering af hestemøg til god næringsrig kompost. / Ekstra arrangement, gratis for medlemmer.

Info

Hvornår 
02. marts 2020
19:00 - 21:30
Pris 
30
Medlemspris 
0
Afdeling/kreds 
Odense

Produktet hedder Champost, og virksomheden er en familiedrevet virksomhed med adresse i Thy. Rødderne går helt tilbage til 1962, hvor de komposterede hestemøg til champignonproduktion.

Vores planter, træer og buske skal jo have god næring og ”madpakker” når de plantes. Planterne kan ikke udvikle sig, hvis de ikke får næring.  Søren Goul fra Champost kommer og fortæller om processen med fremstillingen af deres produkt Champost, og hvorledes vi selv kan kompostere i vores haver.

Champost fremstilles stadig efter de samme gode principper, men nu produceres den næringsrige kompost kun til havebrug. Produktet anvendes landet over af haveejere, kirkegårdsgravere, kommuner, anlægsgartnere og slotsgartnere.
Kerneproduktet er deres jordforbedring, som består af komposteret og pasteuriseret hestemøg. Komposten er godkendt til økologisk brug og danner grundlag for hele deres sortiment af bæredygtige produkter.

Aftalen med Søren Goul er først kommet i hus efter deadline for trykning af vores årsprogram, hvorfor det ikke er med i årsprogrammet.

Mød op denne aften og bliv klogere på kompostering og god næringsrig ”madpakke” til planterne.

Arrangementet er gratis for medlemmer og koster kun 30 kr for ikke medlemmer.

Husk kaffekurven samt medlemskort.

 

Adresse 
Tarup bibliotek
Rugvang 40
5210 Odense NV
Kontaktperson 
Ingemarie Frimuth
2674 9802

Tilmelding ikke nødvendig